Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varaus


Jokaisella hotellilla on oma, kiinnostava tarinansa. Tutustu hotelleihimme eri puolilla maailmaa. Tässä muutamia poimintoja laajasta hotellivalikoimastamme 
(Katso myös Best Western -hotellit Suomessa, Baltiassa ja Puolassa.)

Best Western -hotellit Australiassa

BEST WESTERN Hobart, BEST WESTERN PLUS Launceston ja BEST WESTERN Foreshore Motel sijaitsevat kaikki Tasmaniassa, joka on kasvattanut suosiotaan australialaisten lomalaisten keskuudessa. Alueella on kahdeksan Best Western -hotellia. BEST WESTERN Hobartissa on 140 huonetta, ja hotellista on hyvät yhteydet Hobartin suosittuihin kohteisiin kuten Battery Pointiin, Salamanca Placeen ja Hobartin rannalle.

BEST WESTERN PLUS Launcestonissa on 116 huonetta, hotellia on vastikään uudistettu ja peruskorjattu. Hotellista on 15 minuutin matka Launcestonin lentokentälle. BEST WESTERN Foreshore Motel on uudistettu vuonna 2012, se tarjoaa 16 modernia huonetta, joissa kaikissa on oma patio.

http://www.bestwestern.com.au/hobart/hotels/

Muut Best Western -hotellit Australiassa:

BEST WESTERN PLUS Apollo International Hotel (Newcastle)
BEST WESTERN PLUS HW Boutique Hotel (Port Macquarie, lähellä Town Beachiä)

Best Western -hotelli Ateenassa, Kreikassa

BEST WESTERN Candia Hotel on Kreikkaa aktiivisesti tutkivan mieleen; hotellin vieressä on kaksi metroasemaa ja keskusjuna-asema. Näillä pääset vaivattomasti tutustumaan myös uuteen Akropolis-museoon ja vanhaan kaupunkiin Plakaan. Hotellin kattoterassi tarjoaa upean panoramanäkymän yli Ateenan. Hotellissa on myös oma pieni uima-allas ja ravintola. 

Best Western -hotellit Itävallassa

Kauniissa BEST WESTERN PREMIER Harmonie Vienna -hotellissa on 66 huonetta ja se sijaitsee viehättävässä Serviten-kaupunginosassa. Ringstraße nähtävyyksineen on mukavasti kävelymatkan päässä.

Best Western -hotellit Venäjällä, Nigeriassa ja Kuwaitissa

BEST WESTERN Art Hotel Nikolaevsky Posad on viides Best Western -hotelli Venäjällä. Hotelli sijaitsee Suzdalissa, 250 kilometriä Moskovasta koilliseen. Kaupunki kuuluu koillisen ikivanhojen kaupunkien muodostamaan Venäjän Kultaiseen Kehään ja tarjoaa paljon nähtävää historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille. Lähellä päänähtävyyksiä sijaitseva hotelli muodostuu kahdeksasta kaksikerroksisesta rakennuksesta. Hotellissa on viisi kokoustilaa, konserttisali ja urheilukeskus.

BEST WESTERN PLUS Ajuji Hotel on ensimmäinen Best Western -hotelli Nigerian pääkaupungissa, Abujassa. Tässä 4 tähden hotellissa on yhteensä 104 huonetta. Hotelli sijaitsee keskellä kaupunkia, 20 minuutin matkan päässä sekä paikalliselta että kansainväliseltä lentoasemalta.

BEST WESTERN Mahboula on Best Westernin ensimmäinen hotelli Kuwaitissa. 18-kerroksinen hotelli on rakennettu Mahboulaan, joka on uusi ja moderni business- ja asuinkeskus. Hotellissa on 96 huonetta, joista on hyvä näkymä Persianlahdelle.

Best Western -hotelli Vietnamissa

BEST WESTERN PREMIER Hon Tam Resort & Residences  liittyi Best Western -ketjuun tammikuussa 2013. Hotelli tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen idyllisellä yksityissaarella kirkkaiden vesien äärellä, Etelä-Kiinan merellä. Irrottautuminen arjesta ja läheisen Nha Trangin kaupungin kiireestä alkaa jo kun astut veneeseen, joka on ainoa tapa päästä saarelle.
Ekologiseksi lomakeskukseksi rakennetussa hotellissa on 49 kaunista bungalowia, joissa kaikissa on oma merelle, vuorille tai puutarhaan suuntautuva terassi. Vietnam on yksi Aasian kuumimpia uusia kohteita tällä hetkellä ja Nha Trangin rannikko vetää puoleensa sekä kansainvälisiä että paikallisia matkailijoita.

 

 

Trip Advisor for Best WesternKlikkaamallaTripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla näet, millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!