Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varaus


Tapahtumarikas Helsinki houkuttelee niin vapaa-ajan matkailijoita kuin liikematkalaisiakin. Erilaiset konsertit, messut, kaupunkitapahtumat, hyvät ostosmahdollisuudet sekä runsas ravintolatarjonta takaavat sen, ettei Helsingistä tarvitse lähteä tyhjin käsin – tai vatsoin – kotiin!


 

Helsingin Best Western –hotellit:

Best Western Hotel Carlton

Helsingin keskustassa sijaitseva Best Western Hotel Carlton sopii sekä kaupunkilomailijoille että työn vuoksi matkustavalle juuri sijaintinsa vuoksi. Viihtyisästä hotellista on lyhyt matka ostoksille ja keskustan nähtävyyksille. Lisäksi hotelli sijaitsee aivan Helsingin Yliopiston metroaseman sekä raitiovaunupysäkin vieressä, päärautatieasemallekaan ei ole kuin muutama sata metriä – kulkeminen on helppoa, vaikket olisikaan liikkeellä omalla autolla. Hotellin hinta-laatusuhde kolmen tähden hotelliksi on erittäin kilpailukykyinen!

 

Best Western Plus Hotel Haaga

Helsingin Haagassa sijaitseva Hotel Haaga on tunnettu erityisesti kokoushotellina, joka tarjoaa kokouksiin täyden palvelun tiloista tarjoiluihin. Hotellissa viihtyvät myös hemmottelusta pitävät: hotellin yhteydessä on mm. ylellinen dayspa sekä luomuun ja lähiruokaan panostava bistroravintola.

 

 
Lue lisää:
BEST WESTERN PLUS Hotel Haagan video SUP jumppa uima-altaassa

Trip Advisor for Best WesternKlikkaamallaTripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla näet, millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!