Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varaus


1600-luvulla perustettu Oulu on kehittynyt terva- ja lohikaupungista monipuoliseksi elinkeinokeskukseksi. Oulu tunnetaan korkeasta teknologiaosaamisestaan, myös kulttuuri- ja palvelutuotanto ovat erittäin nopeita kasvutoimialoja. Vesi on vahva Ouluun liittyvä elementti; Oulun joki sekä rannikko tarjoavat monenlaisia virkistysmahdollisuuksia ympäri vuoden. Kaupungin menopalsta kannattaa tarkistaa jo ennen matkalle lähtöä – monenlaista menoa on taatusti luvassa aina liigajääkiekosta raveihin sekä konsertteihin!

Hotellitarjontamme Oulun seudulla edustaa kaksi viihtyisää vaihtoehtoa: Best Western Hotel Apollo Oulussa ja Best Western Hotel Samantta Haukiputaalla. Best Western Hotel Apollo sopii erinomaisesti etenkin kaupungin sykkeessä viihtyvälle, sijaitseehan se Oulun kuuluisan Rotuaari-kävelykadun varrella. Parinkymmenen kilometrin päässä Oulusta, Haukiputaalla matkailijoita palvelee kotoisa Best Western Hotel Samantta, josta on helppo lähteä nauttimaan Suomen kauniista ja puhtaasta luonnosta.

Oulun seudun Best Western –hotellit:

Best Western Hotel Apollo

Best Western Hotel Samantta

Trip Advisor for Best WesternKlikkaamallaTripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla näet, millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!