Best Western Hotels
 • Minun Best Western Rewards
 • Tarkista varaus


Hotellin kuvaus

Majoitu keskelle elämäniloa ja aurinkoa!

Best Western Apartments Unna & Mànnu

Best Western Apartments Unna & Mànnu -huoneistot sijaitsevat Levin sykkivässä keskustassa. Jos arvostat keskeistä sijaintia, Levin keskustan palveluita ja huoneistohotellin omatoimisuutta, ovat Unna & Mànnu -huoneistot oikea valinta sinulle.

Unna & Mànnu -huoneistohotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Levitorin laidalla, jossa kaikki Levin palvelut, ravintolat, yökerhot ja liikkeet, ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Päähissiasema ja laskettelurinne ovat vain 100 metrin päässä huoneistohotellilta.

Levin tasokkainta asumista: nukut kuin sviitissä

Levillä sijaitsevissa laadukkaissa lomahuoneistoissamme asut kuin hotellin sviitissä, mutta olo- ja makuuhuoneiden lisäksi käytössäsi on oma sauna, keittiö ja terassi tai parveke. Huoneistot ovat yksilölliset ja tasokkaasti varustellut. Kaikissa huoneistoissamme ruokaillaan tyylikkäistä Villeroy & Boch -astioista, nukutaan Finlaysonin laadukkaissa lakanoissa ja nautitaan huippuäänentoistosta ja -kuvasta Sonyn audiovisuaalisella laitteistolla.

Unna & Mànnu -huoneistohotellissa valmistat itse aamiaiset, lounaan ja illalliset oman makusi mukaan erinomaisesti varustellussa keittiössä. Myös Levin monipuolinen ravintolatarjonta löytyy lyhyen kävelymatkan päässä. Kaikki huoneistot ovat savuttomia ja hintoihin sisältyvät liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. Perheen pienimmille voi varata erikseen matkasängyn. Kysy lisätietoja vastaanotostamme.

 

Huipputason kokoukset ja tilaisuudet

Kokousten ja tilaisuuksien järjestäminen ei ole ikinä ollut näin helppoa. Kokoustajille on tarjolla yli 300 neliön VIP-huoneisto tykkeineen ja kankaineen. Huoneistossa on myös upea saunaosasto rentoutushetkiin ja löylyttelyyn. VIP-huoneisto soveltuu jopa 30 hengen kokouksiin ja kohtaamisiin.

 

Vastaanotto ja avainpalvelu

Vastaanotto ja avainpalvelu toimivat osoitteessa Torikuja 3. Asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä hotelliin vähintään yksi työpäivä ennen saapumista avainkoodin saamiseksi.

Best Western Apartments Unna & Mànnu Torikuja 3 99130, Levi, Finland Puhelinnumero: +358 20 7669850 Faksi: +358 9 622 64962

Samoista tiloista löydät myös Levi Wellness Clubin, Levi Bowling-keilahallin sekä Kota-Barin.

Läheisten ravintoloiden äänet saattavat kuulua huoneistoihin, joten herkkäunisimmille suosittelemme Best Western Apartments Levin Klubia (rinteiden ja hiihtolatujen juurella).

Levi

Levi on ympärivuotinen matkailukeskus Tunturi-Lapissa 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentoasemalta. Meillä koet ainutlaatuisia elämyksiä lappilaisessa tunturimaisemassa vuoden jokaisena päivänä. Talvi-Levillä hiihdetään ja lasketaan, kesällä tuntureilla pelataan golfia ja patikoidaan ympäri vuorokauden jopa keskiyön auringon alla.

Valitse mieleisesi kohde ja tule lomalle Levin upeisiin maisemiin!

 

Täällä kerrytät Best Western Rewards -pisteitä.

Katso kaikki Levin majoitusvaihtoehtomme

Asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä hotelliin väh. 1:tä työpäivää ennen tulopäivää avainkoodin saamiseksi. Tupakointi on ehdottomasti kielletty kaikissa huoneistoissa.

Hotellin palvelut

  100% savuton hotelli
  Kielitaitoinen henkilökunta (suomi, ruotsi, englanti)
  Kassakaappi
  Golfkenttä
  Maksullinen pysäköinti
  Avainten nouto 24h. Hätäpuhelin 24h.
  Hiihtobussi rinteille, maksullinen.

Kaupungin nähtävyydet

Nähtävyydet

Samilandissa esitellään Euroopan Unionin alueen ainoan alkuperäiskansan, saamelaisten elämää sisä- ja ulkonäyttelyssä. Ulkonäyttelyssä myös poroaitaus ja mahdollisuus porojen ruokkimiseen.

 

18 kilometriä: Galleria Raekallio

Galleriassa on esillä Reijo Raekallion maalauksia elävästä elämästä.

 

40 kilometriä: Särestöniemi-museo

Taiteilijaprofessori Reidar Särestöniemen elämästä kertova museo, joka sisältää taiteilijan lapsuudenkodin, Gallerian, Ateljeen ja arkkitehtitoimisto Reima ja Raili Pietilän suunnitteleman kahvilarakennuksen.

Muita mielenkiintoisia kohteita

170 kilometriä Rovaniemi

13 kilometriä: Lentokenttä

17 kilometriä: Pankki

Ravintolat

BEST WESTERN Apartments Unna & Mannu -huoneistohotellissa valmistat aamiaiset, lounaan ja illalliset oman makusi mukaan. Keittiömme ovat erinomaisesti varustellut ja niistä löytyvät mm. Villeroy & Bochin -astiastot.

Levin monipuolinen ravintolatarjonta löytyy kävelymatkan päässä keskustorille sijoittuvista huoneistoistamme.

 

Kokoustilojen esittely

Meillä voit myös kokoustaa ja järjestää yritystilaisuuksia.

BEST WESTERN Apartments  Unna & Mannu -huoneistoihin kuuluu yli 300 neliön VIP-huoneisto tykkeineen ja kankaineen, Huoneistossa on myös upea saunaosasto rentoutushetkiin ja löylyttelyyn. VIP-huoneisto soveltuu jopa 30 hengen kokouksiin ja kohtaamisiin.

 

Lue lisää kokoustiloistamme ja palveluistamme!

Yhteystiedot

Torikuja 3
99130, Levi, Finland

 • Puhelinnumero: +358 20 7669850
 • Faksi: +358 9 622 64962

Tietoa hotellista

 • GPS latitude: 67.804989
 • GPS longitude: 24.805541
 • Huoneiden määrä: 53
 • Savuttomat huoneet: 53
 • Sisäänkirjautuminen: 17:00
 • Uloskirjautuminen: 11:00
 • Ei lemmikkejä


Hotellin palvelut

 • 100% savuton hotelli

 • >Kielitaitoinen henkilökunta (suomi, ruotsi, englanti)
 • >Kassakaappi
 • >Golfkenttä
 • >Maksullinen pysäköinti

Trip Advisor for Best WesternKlikkaamallaTripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla näet, millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!