Best Western Hotels
 • Minun Best Western Rewards
 • Tarkista varaus


Hotellin kuvaus

Best Western Hotel Savonia

Best Western Hotel Savonia tarjoaa lupsakkaa savolaista vieraanvaraisuutta Puijonlaakson sydämessä, kävelymatkan päässä Kuopion keskustasta. Puijonlaakso on kaunis vihreä alue, jossa riittää ulkoilumahdollisuuksia. Kuopion hotellimme läheisyydestä löydät lenkkipolut, ladut ja opastetut luontopolut. Illalla saunotaan hotellin mukavissa saunatiloissa.

 

Mukavaa lomailua ja mutkatonta kokousten järjestämistä

Best Western Hotel Savoniassa on 61 viihtyisää huonetta, joiden mukavista sängyistä herää virkistyneenä herkullisen aamiaisbuffetin ääreen. Myös lounasta voi nauttia monipuolisesta buffet-pöydästä.

Savonia on loistava lomahotelli, mutta se soveltuu oivasti myös kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Tilavaihtoehtoja löytyy runsaasti pienistä kokoustiloista ja kabineteista kahteen nykyaikaiseen auditorioon. Kokoustilat on varustettu tietokoneilla ja videotykeillä ja hotellin kokouspalvelu auttaa koko tilaisuuden ajan järjestelyissä.

Ravintolaan mahtuu jopa 250 asiakasta kerrallaan, joten niin suurempien kuin pienempienkin tilaisuuksien järjestäminen onnistuu mutkattomasti. Hotelli järjestää myös räätälöidyt kokoustarjoilut suoraan kokoustiloihin.

 

Kuopion ulkoiluelämyksiä ympäri vuoden

Liikunnan ystävät löytävät paljon tekemistä Best Western Hotel Savoniassa, sillä Puijon virkistysalue sijaitsee vajaan kilometrin päässä hotellilta. Urheilla voi myös Väinölänniemellä, joka on suosittu urheilu- ja virkistysalue puistoineen, pallokenttineen ja uimapaikkoineen. Lenkkeilypolkujen, latujen ja opastettujen luontopolkujen lisäksi lähellä on myös Sammakkolammen kalastusalue ja uimaranta. Savisaaren ratsastuskeskus, Antikkalan laskettelurinne ja golfkenttä sekä Puijon hiihtostadioni ja mäkihyppyrinne ovat kaikki lyhyen ajomatkan päässä hotellilta. Kesä-Kuopiosta löydät myös upeat sisävesiristeilyt ja veikeät festarit.

Hotellilta on vain kaksi kilometriä Kuopion keskustaan, kaupunginteatteriin ja Musiikkikeskukseen. Hotellista on myös helppo lähteä ostoksille 5-tien varrella olevaan Matkus Shopping Centeriin.

 

Vaivatonta matkustamista

Hotellissa on maksuton pysäköinti autoileville asiakkaille. Pysäköintilupa noudetaan vastaanotosta. Mikäli saavut hotelliin klo 23.00 jälkeen, ilmoita siitä henkilökunnalle, jotta he tietävät olla vastaanottamassa sinua. Hotellin vastaanotto sulkeutuu klo 23.00.

Tervetuloa Best Western Hotel Savoniaan!

Täällä kartutat Best Western Rewards -pisteitä.

Tee varaus Best Western Hotel Savoniaan jo tänään!

 

Katso kaikki Suomen Best Western -hotellit

 

 

Hotellin palvelut

  100 % savuton hotelli

  hintaan sisältyy buffet-aamiainen

  Vastaanotto avoinna klo 06.30 – 23.00.

  Hotellissa on ravintola

  Cocktail lounge - Lobby bar on avoinna päivittäin klo 09.00-23.00

  Kaksi saunaa, aukioloajat vastaanotosta

  Kielitaitoinen henkilökunta (englanti, ruotsi, saksa)

  Express check in

  Express check out

  Myöhäinen check out

  Kassakaappi

  Fax, vastaanotossa

  Tietokone

  Kopiokone, maksullinen

  Kokouspalvelut

  Dataports

  Kokoustilat

  Juhlatilat

  Catering

  Golfkenttä, Puijolla

  Maksuton pysäköinti

  Hissi

  Laukkujen kantoapu

  Postipalvelut

  Hääpalvelut

  Pysäköintialue

  Maksuton langaton Internet-yhteys yleisissä tiloissa ja huoneissa

  Sanomalehtiä luettavana aulassa ja ravintoloissa

  Vartiointi 24h

  Maksuton kahvi

  Herkkumyymälä avoinna klo 11.00 -17.00  maanantaista perjantaihin ja kesäisin suljettu

   

Kaupungin nähtävyydet

Nähtävyydet

BEST WESTERN Hotelli Savoniasta on kaksi kilometriä Kuopion torille, kaupunginteatteriin, Puijon tornille ja Musiikkikeskukseen. Hotellista on helppo lähteä myös ostoksille 5-tien varrella sijaitsevaan, Ikean yhteydessä palvelevaan Matkus Shopping Centeriin.

Liikunnan ystävät pääsevät vaivattomasti juoksulenkille ja hiihtoladuille, sillä Puijon virkistysalue sijaitsee vajaan kilometrin päässä. Urheilla voi myös Väinölänniemellä, joka on suosittu urheilu- ja virkistysalue puistoineen, pallokenttineen ja uimapaikkoineen. Matkaa hotellista 4 kilometriä.  

Osta maistuvat tuliaiset mukaan hotellin omasta herkkupuodista, joka palvelee asiakkaita arkisin. Lisää tuliaisia löydät Puijonlaakson ostoskeskuksesta, joka sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä.

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Kuopion tiedelaaksossa ja Kuopio-hallissa asioiville vajaan kilometrin päässä sijaitseva BEST WESTERN Hotel Savonia on erityisen hyvä majoitusvalinta.

2 km: Puijon torni

75-metrinen Puijon torni on Kuopion maamerkki. Tornin huipulta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät suomalaiseen kansallismaisemaan. Puijon torni sijaitsee 230 metriä korkean vaaran huipulla.

Puijo on maamme vanhin talviurheilukeskus, jossa järjestetään edelleen mäkihypyn maailman cupin osakilpailut. Kesällä maastossa voi lenkkeillä ja tarkkailla runsasta lintulajistoa. Tornin pyörivä ravintola ja Puijon maja tarjoavat lounaita ja kahvilaherkkuja.

3 km: risteilylle

Kesäinen Kuopio hemmottelee maan suurimmalla sisävesiristeilytarjonnalla. Matkustajasatamasta lähtee päivittäin jopa 20 lounas-, illallis- ja muuta elämyksellistä paikallisristeilyä. Tee upea päiväretki vaikka Rauhalahteen tai Alahovin viinitilalle. Tarjolla on myös useita lapsille sopivia teemaristeilyjä.

Vapaa-ajanviettokohteet

Ravintola Savonia hotellin yhteydessä on remontoitu kesällä 2013 - se tarjoaa viihtyisän ympäristön nauttia ammattilaisten huolellisesti kokoamasta, paikallisia tuottajia suosivasta ruokalistasta. Ravintola on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11-14.
Ravintola Savoniassa tarjoillaan myös hotellivieraiden aamiainen.
Uunituoreita herkkuja lounaaksi ja tuliaisiksi voi ostaa mukaan hotellin sisääntulon yhteydessä palvelevasta Savonian herkkumyymälästä. Myymälä on avoinna maanantai-perjantai klo 11.00 – 17.00.

 

 

Muita mielenkiintoisia kohteita

70 kilometriä Varkaus

80 kilometriä Iisalmi

110 kilometriä Joensuu

160 kilometriä Jyväskylä

1.5 kilometriä Honeywell

1.5 kilometriä Teknia, Kuopion tiedekeskus

2 kilometriä Puijon torni

1 kilometriä Itä-Suomen yliopisto

Ravintolat

Monipuolinen ja herkullinen buffet-aamiainen tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 06.30 -10.00, lauantaisin klo 07.30 -10.00 ja sunnuntaisin klo 08.00 -10.00.

Arkisin hotellin ravintolassa syödään lounasta buffet-pöydästä klo 11.00 -14.00. Lounaaseen kuuluu alkuruokakeitto, runsas salaattipöytä, kaksi lämminruokavaihtoehtoa lisukkeineen sekä jälkiruoka ja kahvi / tee. Lauantaisin pöytiintarjoilu.

Ravintolaan mahtuu jopa 250 asiakasta kerrallaan, joten suurempienkin tilaisuuksien järjestäminen onnistuu täällä kokemuksella ja ammattitaidolla.

Pienempiin privaatti-tilaisuuksiin sopivat ravintolan yhteydessä olevat tilat.

Aulabaari Jälki-istunto on avoinna joka päivä klo 09.00 –23.00. Aulabaarissa tarjolla virkistävien juomien lisäksi myös pientä suolaista ja makeaa purtavaa.

Kokoustilojen esittely

BEST WESTERN Hotel Savoniasta löytyy sopiva kokoustila sekä isoille että pienille ryhmille. Tervetuloa viettämään onnistunut kokous BEST WESTERN Hotel Savoniaan!

 

 

Auditorio, 2 krs. 144 pöydällistä asiakaspaikkaa ja 24 lisäpaikkaa porrastasanteilla, tilassa äänentoistojärjestelmä

Allas-auditorio, pohjakerros. 66 pöydällistä asiakaspaikkaa, tilassa äänentoistojärjestelmä, tuoliriveissä pistokkeet omaa tietokonetta varten

Aaltokabinetti, pohjakerros, 28 asiakaspaikkaa

Aulakabinetti, 1 krs./hotellin aulan yhteydessä, 24 asiakaspaikkaa

Rehtorin kabinetti, 1 krs./ravintolan yhteydessä, max 28 asiakaspaikkaa yhtenäiseen pöytään ja 36 pikkupöytiin.

Kokoustilojen varusteluun kuuluvat tietokone ja datatykki. Tiloissa on sekä langaton että langallinen internet-yhteys. Kokouspalvelumme auttaa kaikissa kokousjärjestelyissä koko tilaisuutesi ajan.

BEST MEETING 1. á 26,00 € / hlö

aamulla tai päivällä: kahvi ja makea tai suolainen kahvileipä

buffetlounas klo 11.00 -14.00

kokoustila puoli päivää, max 6h

BEST MEETING 2. á 35,00 € / hlö

aamukahvi: hotellin aamiaispöydästä

tai kokoustilaan tarjoiltuna kahvi/ tee

"suolainen" kahvileipä

buffetlounas klo 11.00 -14.00

päiväkahvi makealla kahvileivällä tai hedelmillä

kokoustila koko päiväksi 

Varaukset / tiedustelut / tarjouspyynnöt: sähköpostilla: savonia@sakky.fi,
puh. 044 785 5102

 

Lue lisää kokoustiloistamme ja palveluistamme!

Kartta & ohjeet

Pohjoisesta tai idästä:
Poistu moottoritieltä oikealle rampista, jossa kyltti keskusta ja punainen risti (KYS Puijon sairaala), ota oikea kaista ja käänny oikealle. Seuraa punaista ristiä ja käänny kolmansista liikennevaloista oikealle, risteys ennen Nesteen huoltoasemaa.
BEST WESTERN Hotel Savonia näkyy mäen alta katsottuna suoraan edessä. Käänny oikealle mäen yläpäässä olevasta risteyksestä. Auton voi jättää hotellin ja kauppakeskuksen väliselle parkkipaikalle, hotellin puoleiselle alueelle. Hotellin paikoille tarvitset pysäköintiä varten luvan vastaanotosta.
Etelästä tai lännestä:
Poistu moottoritieltä oikealle rampista, jossa kyltti Neulamäki ja punainen risti (KYS Puijon sairaala), ota vasen kaista ja käänny vasemmalla. Seuraa punaista ristiä(KYS).
Aja sairaalan ohi ja käänny Nesteen huoltoaseman risteyksestä vasemmalle. BEST WESTERN Hotel Savonia näkyy mäen alta katsottuna suoraan edessä. Mäen yläpäässä olevasta risteyksestä käänny oikealle. Auton voi jättää hotellin ja kauppakeskuksen väliselle parkkipaikalle, hotellin puoleiselle alueelle. Hotellin paikoille tarvitset pysäköintiä varten luvan vastaanotosta.

Yhteystiedot

Sammakkolammentie 2
FIN-70200, Kuopio, Finland

hotelli.savonia@sakky.fi

 • Puhelinnumero: +358 17 2555100
 • Faksi: +358 17 2555109

Tietoa hotellista

 • GPS latitude: 62.901033
 • GPS longitude: 27.652858
 • Huoneiden määrä: 61
 • Savuttomat huoneet: 61
 • Sisäänkirjautuminen: 14:00
 • Uloskirjautuminen: 12:00
 • Lemmikit sallittu rajoituksin


Hotellin palvelut

 • 100 % savuton hotelli<

 • p>

  hintaan sisältyy buffet-aamiainen<

 • p>

  Vastaanotto avoinna klo 06.30 – 23.00.<

 • p>

  Hotellissa on ravintola<

 • p>

  Cocktail lounge - Lobby bar on avoinna päivittäin klo 09.00-23.00<


Trip Advisor for Best WesternKlikkaa Tripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla ja näet millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!