Best Western Hotels
 • Minun Best Western Rewards
 • Tarkista varaus


Hotellin kuvaus

Best Western Plus Hotel Haaga

Best Western Plus Hotel Haaga on viihtyisä kokoushotelli Haagassa. Hyvään kokousmatkaan kuuluu erinomaisten kokoustilojen lisäksi ulkoilumahdollisuudet Keskuspuistossa sekä hotellin saunaosasto ja uima-allas. Pitkän päivän jälkeen voit nauttia kauneushoidoista ja syödä ravintolassamme terveellisesti ja herkullisesti.

Haagan hotellimme on 15 minuutin ajomatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta ja Helsinki-Vantaan -lentokentältä. Myös hyvät liikenneyhteydet vievät nopeasti Helsingin keskustaan.

 

Tapahtumat kokoushotellin hyvissä puitteissa

Hotelli sopii hyvin erilaisten juhlien ja kokousten pitämiseen. Hotellissa on useita erityylisiä ja -kokoisia tapahtumatiloja, mukaan lukien 240-paikkainen auditorio. Hotellista voit tilata catering-palvelut kokouksiin ja tapahtumiin. 

Best Western Plus Hotel Haagassa on 122 viihtyisää huonetta, joiden kaikkien varusteluun kuuluu LCD-televisio, langaton internet-yhteys, ergonomiset työpöydät, radio, minibaari, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta, huonekohtainen jäähdytys sekä kahvin- ja teenkeittovälineet.

 

Ravintola Central Park tarjoaa herkulliset ruuat

Maittava buffet-aamiainen antaa hotellivieraille parhaan aloituksen päivälle. Jopa Haagan asukkaat tulevat nauttimaan ravintola Central Parkin illallisista ja viikonloppubrunsseista. Ravintola tarjoaa herkkuja talon omasta laavakivigrillistä. Ravintola panostaa luomu- ja lähiruokaan. Hotellille on myönnetty Green Key -ympäristösertifikaatti se on Vihreän Hankintaverkoston jäsen.

 

Wellness-hyvinvointipalvelut rentouttavat pitkän päivän jälkeen

Best Western Plus Hotel Haagassa hemmottelet itseäsi. Hotelli on erikoistunut hyvinvointiin ja tarjoaa erityisesti kokousvieraillemme työhyvinvointipalveluja. Hotellissa on saunaosasto ja 17-metrinen uima-allas, jossa pääset vetreytymään kokousten välissä. Myös kuntosali liikuntapalveluineen kutsuu vieraitamme oikomaan lihaksiaan. Hotellin vieressä sijaitsevassa Keskuspuistossa on erinomaiset ulkoilumaastot, johon voit lainata veloituksetta polkupyöriä ja kävelysauvoja.
Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opiston hoitola Verso tarjoaa rentouttavia kauneushoitoja, kuntoklubi laajan valikoiman liikuntapalveluja sekä ravintolamme terveellisiä hyvän olon tarjoiluja. Sisäuima-allas, ohjatut liikuntatunnit ja kauneushoitola palvelevat kaikkia vieraitamme.

 

Lue lisää Blogissa: Miniloma Helsingissä.

Tervetuloa Best Western Plus Hotel Haagaan!

Täällä kerrytät Best Western Rewards -pisteitä.

 

Katso myös muut pääkaupunkiseudun Best Western -hotellit

 

 

Print Logo COE2015 EN

 

 

 

Hotellin palvelut

  100% savuton hotelli
  Ruokaravintola
  Cocktail lounge
  Hintaan kuuluva buffet-aamiainen tarjoillaan Central Park –ravintolassa
  Sisäuima-allas, sauna, aukioloajat vastaanotosta
  Kauneushoitola
  Liikuntapalveluita
  Kuntosali
  Kokoustilat, langaton Internet-yhteys
  Juhlatilat
  Catering
  Kassakaappi
  Business center
  Kopiokone, maksullinen, fax vastaanotossa
  Ulkopysäköinti, pysäköintihalli, maksullinen
  Hissi
  Kielitaitoinen henkilökunta
  Päivystävä lääkäri saatavilla
  Kengänkiillotus
  Postipalvelut
  Ilmastointi
  Virvokeautomaatti
  Internet-piste, ilmainen

Kaupungin nähtävyydet

Nähtävyydet

7 kilometriä: Senaatintori

Senaatintori on ainutlaatuinen uusklassinen kokonaisuus, jota hallitsee neljä C.L. Engelin suunnittelemaa rakennusta: Tuomiokirkko, Valtioneuvoston linna, Yliopiston päärakennus ja Kansalliskirjasto. Tuomiokirkko on kenties koko Suomen kuvatuin ja tunnetuin rakennus ja Senaatintori kaupungin suosituin vierailukohde.

7 kilometriä: Kauppatori ja Presidentinlinna

Kauppatorilla nautit maankuulut lihapiirakat ja kahvit ja kiertelet tutustumassa ruoka- ja matkamuistokojujen tarjontaan. Täältä lähtevät alukset Suomenlinnaan, Lonnan saarelle ja Korkeasaareen. Kauppatorin vierellä seisoo jyhkeä Presidentinlinna, tasavallan presidentin edustusasunto.

5 kilometriä: Linnanmäki

Linnanmäen huvipuistossa koetaan kesän hauskimmat hetket. Linnanmäellä on laitteita niin hurjasta kuin tasaisemmastakin kyydistä tykkääville; joka vuosi esitellään myös jokin uutuus. Yli 50-vuotias puinen vuoristorata on edelleen Linnanmäen suosituin laite.

 

2 kilometriä: Hartwall Areena

3 kilometriä: Helsingin messukeskus

4 kilometriä: Vermon ravirata

6 kilometriä: Kasvitieteellinen puutarha

6 kilometriä: Kansallisooppera

7 kilometriä: Ateneum, Kansallisgalleria

7 kilometriä: Helsingin keskusta

7 kilometriä: Forumin kauppakeskus, Kampin kauppakeskus

7 kilometriä: Finlandia-talo

7 kilometriä: Kansallismuseo

10 kilometriä: Korkeasaaren eläintarha

Vapaa-ajanviettokohteet

0,5 kilometriä: Keskuspuisto

2 kilometriä: Talin golf-rata

Day Spa hotellissa syksystä 

Sauna ja uima-allas

Muita mielenkiintoisia kohteita

2 kilometriä Tietoenator

3 kilometriä ABB

0 kilometriä Haaga-Helia AMK

7 kilometriä Helsingin yliopisto

Ravintolat

Ravintola Central Park palvelee asiakkaitaan aamiaisen, brunssin, lounaan, after workin, BBQ:n, tilaisuuksien ja tapahtumien merkeissä.  Foodspiration-hengessä keittiömme loihtii makuelämyksiä ympäri maailmaa. Pääroolin iltaisin ravintola Central Parkissa ottaa itse oikeutetusti suomalaisissa ravintoloissa harvinainen talon oma laavakivigrilli. Ja kaiken kruunaa sinua iloisena palveleva henkilökuntamme. Service camp, how may I help you? Ravintolan monipuoliset ja muuntuvat tilat taipuvat 50-600 henkilön tilaisuuksiin. Tervetuloa nauttimaan!

Yhteystiedot: Puhelin: 09-5807 8198, Pöytävaraukset restaurant@haaga.fi, tarjouspyynnöt ja ryhmävaraukset sales@haaga.fi (avoinna arkisin 8-16). www.centralpark.fi, #centralparkhaaga

 

Kokoustilojen esittely

Best Western Plus Hotel Haaga tarjoaa monipuoliset tilat ja ammattitaitoisen palvelun onnistuneen tilaisuuden järjestämiseen. Hotellissa on 10 hyvin varusteltua kokoustilaa mukaan lukien 240 hengen Auditorio. Kokoustilat ovat valoisia ja ilmastoituja. Tilojen varustukseen kuuluu:

 • ilmainen WiFi-yhteys
 • valkokangas
 • fläppitaulut ja tussit
 • muistiinpanovälineet
 • puhelin
 • isommissa tiloissa dataprojektori, joka sisältyy kokouspakettiin myös pienemmissä tiloissa
 • ilmastointi

 

Kokoustilat

Haagasali, 24/70 henkilöä

Mestari, 24/50 henkilöä

Aulakabinetti, 20/30 henkilöä

Hovi, 14

Seniori, 16/24 henkilöä

Griini, 10 henkilöä

Kisälli, 12 henkilöä

Nuija, 8 henkilöä

Juntta 12 henkilöä

Auditorio, 240 henkilöä

Tilassa kattoikkunat ja portaittain säädettävä valaistus. Uusittu tekniikka siivittää esitysten sujuvuutta. Tilattavissa myös viestiseinäpalvelu. Auditorion yhteydessä aulatila, joka sopii kahvitarjoiluille tai pieneksi esittelytilaksi. Auditoriossa on kiinteät tulkkauskopit, laitteet vuokrataan erikseen.

Valopiha, 300 henkilöä

Upealla lasikattoisella Valopihalla voi järjestää jopa 500 hengen tilaisuuden. Tila on yhdistettävissä hotellin ravintolaan. Tilaisuuden luonteen mukaan saadaan tilaan joko teatterimuoto tuoliriveillä tai ravintolapöydät.

Valopiha on myös loistava tila mm. Auditoriossa pidetyn tilaisuuden jälkeiseen cocktail-tilaisuuteen.

JUHLAT

Best Western Plus Hotel Haaga on hyvä paikka erilaisten juhlien järjestämiseen. Talon keittiötä on kehuttu erinomaisesta ruoasta ja ammattitaitoinen henkilökunta toteuttaa juhlat asiakkaan toiveiden pohjalta ikimuistoiseksi.

Ravintola Central Parkin  monipuoliset ja muuntuvat tilat taipuvat 50-600 henkilön tilaisuuksiin. Ravintolan yhteydessä myös 12 henkilön kabinetti.

Tutustu täällä kokouspaketteihin.

 

Lue lisää kokoustiloistamme ja palveluistamme!

Kartta & ohjeet

Helsingin keskustasta: Best Western Plus Hotel Haaga sijaitsee lähellä Messukeskusta, 15 minuutin päässä Helsingin keskustasta ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Lentokentältä:  Aja Kehä III itään, käänny oikealle Tuusulanväylälle Helsinkiä kohtiin. Jatka Kehä I:lle länttä kohti. Käänny oikealle Hämeenlinnanväylälle Helsinkiin. Nouse liittymästä nr 2 Haaga/ML-Keskus ja käänny oikealle Metsäläntie. Käänny ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle Nuijamiestentie, käänny oikealle ja olet perillä.

Yhteystiedot

Nuijamiestentie 10
FIN-00320, Helsinki, Finland

hotel@haaga.fi

 • Puhelinnumero: +358 9 5807877
 • Faksi: 358 9 58078386

Tietoa hotellista

 • GPS latitude: 60.219305
 • GPS longitude: 24.907505
 • Huoneiden määrä: 122
 • Savuttomat huoneet: 122
 • Sisäänkirjautuminen: 14:00
 • Uloskirjautuminen: 12:00
 • Ei lemmikkejä


Hotellin palvelut

 • 100% savuton hotelli

 • >Ruokaravintola
 • >Cocktail lounge
 • >Hintaan kuuluva buffet-aamiainen tarjoillaan Central Park –ravintolassa
 • >Sisäuima-allas, sauna, aukioloajat vastaanotosta

Trip Advisor for Best WesternKlikkaa Tripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla ja näet millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!