Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varaus


 

Se, miksi matkalle lähdetään vaikuttaa luonnollisesti siihen, millainen valitun hotellin tulee olla ja millaisia palveluja sen tulee tarjota. Best Westernin laajassa hotellivalikoimassa on runsaasti hyviä vaihtoehtoja olitpa suuntaamassa työmatkalle, perhelomalle tai etsimässä hotellia hääpäivääsi varten. – Valitse Best Western -hotelli matkasi tarkoituksen mukaan!

Katso Best Western hotellitarjoukset. ja Best Western Rewards mitä kanta-asiakkuus voi tarjota sinulle. Katso myös onko lentoyhtiösi yksi yhteistyökumppaneistamme - ja voitko kartuttaa lentomaileja jo seuraavan hotellivierailusi aikana!

BEST WESTERN® -hotellit 

Hinta-laatusuhteeltaan kiiteltyjen hotellien ilmapiiri on rennon mutkaton ja peruspalveluvalikoima vastaa monien matkailijoiden tarpeita ja budjettia. Katso kaikki Best Western -hotellit Suomessa.

BEST WESTERN PLUS® -hotellit

Sopii sinulle, joka toivot hotelliltasi hiukan enemmän, mutta haluat, että yöpymisen hintalappu on yhä kohdallaan. BEST WESTERN PLUS ® -hotellien viihtyisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja hotellit läpikäyvät ketjun laatutarkastuksen lisäksi erityisen designer-tarkastuksen. Suomessa meillä on BEST WESTERN PLUS Hotel Haaga.

BEST WESTERN PREMIER® -hotellit

Premier-hotellit ovat ketjun lippulaivahotelleja, joilla on erityinen joko designiinsa tai historiaansa liittyvä tarina kerrottavanaan. BEST WESTERN PREMIER ® -hotelleissa yksityiskohdat täydentävät kokonaisuuden ja hotellien palveluvalikoima on monipuolinen. 

 

Trip Advisor for Best WesternKlikkaa Tripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla ja näet millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!