Varaa nyt


calendrier

calendrier
Tarkista varaus

Klikkaa tästä!

Call back

Ajankohtaiset tarjoukset sekä räätälöidyt teemapaketit tarjoavat edullisia lomaratkaisuja olitpa lähdössä reissuun viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa!

Tarjoukset ulkomailla - katso edulliset Best Western -tarjoukset  Italiassa, Espanjassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa... 

Tartu Hot Deal -tarjoukseen!

Hot Deal on Best Western -hotellien kausitarjous joka näkyy kun hotellissa on tilaa, ja olet tekemässä varausta vähintään kolme päivää ennen saapumista. Hot Deal -tarjouksella voit säästää jopa 30% päivän hinnasta. Varaus veloitetaan heti eikä sitä voi muuttaa tai peruuttaa. Hot Deal -varaukset oikeuttavat Best Western Rewards -pisteisiin! 

 

Tutustu myös... 

 packages

Best Romance ja Best City -paketit

Best City -paketit on suunnattu aktiivisen kaupunkiloman viettoon – nautitpa sitten shoppailusta, museoista tai kaupungin yöelämästä. Best Romance -paketit ovat puolestaan pariskuntien oma juttu, mahdollisuus nauttia yhteisistä hetkistä!

 midweek breaks

 

Eläkeläisten oma etu, Senior Rate

Best Western -hotellit tarjoavat rohkeille 65+ -vuotiaille omatoimimatkailijoille erikoisalennuksen.Tutustu senior-tarjoukseen


 Kankaansyrja DusznikiZdroj

Motoristien oma Motopassi-kampanja 2014

Motopassilla motoristi yöpyy edullisesti - ja ahkerimmat kilometrien kartuttajat saavat vielä yhden yön ilmaiseksi. Lue lisää Motopassista täältä

 Varaa Best Western -hotellisi jo tänään!

Best Western -hotellien tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä ja tarjoukset koskevat vain uusia varauksia.

Best Western -uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi;  TILAA MAKSUTON UUTISKIRJE 

Trip Advisor for Best WesternKlikkaa Tripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla ja näet millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!

Best Western -hotellit Suomessa, Baltiassa ja Puolassa toivottavat sinut tervetulleeksi yöpymään mukavasti niin lomalla kuin työmatkallakin.

facebook2  google-plus2  twitter2  youtube2   home-icon-iphone         

 

Yhteystietoihin
tästä

bw logo plus 70 bw logo 70 bw logo premier 70