Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varaus


 

Travel Card

Best Western Travel Card® on monipuolinen lahja- ja arvokortti, joka tuo lomamaksamiseen helppoutta. Lataamalla kortille haluamasi summan rahaa,voit maksaa sillä kätevästi niin hotelliyöpymisen kuin hotelliravintolan laskunkin yli 4000 Best Western hotellissa. Yksi kortti on mainio koko perheen tai matkaseurueen yhteiskäytössä: samaa korttia voi käyttää maksuvälineenä useampikin henkilö. Travel Card on myös ilahduttava lahjaidea kaikkiin juhlahetkiin.  


Lahjakortin arvo 

Best Western Travel cardille ladattavan summan on oltava 25-1000€. Kortin ostaja voi itse päättää summan. Muu kortille käypä valuutta: USD, CAD (Kanada), AUD (Australia), GBP,  CHF sekä NOK, DKK ja SEK. Best Western Travel Card valuuttalataus.

TILAA LAHJAKORTTI  - valuutta Travel Card    

Travel Card nettisivuilta www.travelcard.bestwestern.com   

Travel Card yrityskäyttöön

Best Western Travel Card soveltuu kannustepalkinnoksi sekä yrityskortiksi liikematkustukseen pk-yrityksille. Valuutta Travel Cardilla voi maksaa mitä tahansa hotellin sallimia palveluja. Best Western Travel Cardilla maksetuista yöpymisistä voi myös kartuttaa Best Western Rewards -pisteitä, jos majoitus muuten oikeuttaa Rewards-pisteisiin. Lue lisää: Travel Card - yrityslahjakortti.

Trip Advisor for Best WesternKlikkaa Tripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla ja näet millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!