Varaa nyt


calendrier

calendrier
Tarkista varaus

Klikkaa tästä!

Call back

Tule yrittäjälähtöisen hotelliketjun jäseneksi

 

Best Western on kansainvälinen menestystarina. Sillä on jo yli 4000 jäsenhotellia ympäri maailmaa. Liittyessään Best Westerniin hotelli saa hyödynnettäväkseen organisaation myynti-, markkinointi- ja laatuohjelmat, mutta säilyttää silti yhä taloudellisen ja hallinnollisen itsenäisyytensä.  Best Western Hotels Finland, Baltic States and Poland on Best Western Internationalin valtuuttama maatoimisto, joka vastaa brändistä ja hotellien jäsenpalveluista Suomessa, Baltissa ja Puolassa. 

 

Valitse markkinoillesi sopiva brändi

Best Westernin kolme hotellivaihtoehtoa


Best Westernin brändisalkussa on kolme vaihtoehtoa, jotka vastaavat eri asiakasryhmien toiveisiin ja tarpeisiin.

• BEST WESTERN PREMIER® -hotellit ovat Best Westernin lippulaivahotelleja. Hotellien tyylikäs design ja korkealuokkaiset palvelut asiakkaille jäävät yöpyjien mieleen. Kategorian hotelleista löytyy muun muassa nykyaikainen business center, lounge, ravintola sekä valikoima virkistäytymismahdollisuuksia, kuten spa tai kuntosali.
• BEST WESTERN PLUS® -hotelleille on ominaista pienten yksityiskohtien huomioon ottaminen osana kokonaisvaltaista palveluelämystä. Huoneiden viihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota samoin hotellin yleisiin tiloihin.
• BEST WESTERN® -hotellit muodostavat ketjun kivijalan tarjoten sujuvan ja ystävällisen hotellielämyksen. Hintalaatusuhteeltaan kilpailukykyiset BEST WESTERN -hotellit tarjoavat hyvät peruspalvelut kuten maksuttoman Internet-yhteyden.

 

Hyödy verkostosta ja kilpailukykyisistä jäsenehdoista

Jäsenhotelleitamme yhdistävät ketjun kansainväliset laatu- ja palvelustandardit sekä markkinointi- ja myyntiohjelmat. Ketjujäsenyydestä huolimatta jokainen Best Western -hotelli säilyttää hallinnollisen ja taloudellisen itsenäisyytensä – tämä näkyy muun muassa erilaisina ja erikokoisina hotelleina ja tekee meistä aidosti persoonallisen majoitusvaihtoehdon asiakkaillemme. Mikä parasta, Best Western -jäsenyys on sekä hinnaltaan että liittymisehdoiltaan markkinoiden kilpailukykyisimpiä!

 

Best Western -hotellijäsenyyden edut:

• yrittäjäystävällinen sopimuskausi
• kilpailukykyisin jäsenhinnoittelu

 

Best Western -hotellit hyötyvät:

• kansainvälisesti tunnetusta hotellibrändistä
• kansainvälisestä myyntiverkostosta; hotelli on mukana automaattisesti kansainvälisissä yrityssopimuksissa sekä myynnissä GDS-kanavissa (Amadeus, Galileo, Sabre) sekä Best Westernin omilla sivuilla ja myyntipalvelussa.
• Best Westernin Internet-pohjaisesta hallintatyökalusta, jonka avulla se voi muun muassa huolehtia matkatoimistokomissioita ja Best Westernin kanta-asiakasohjelman jäsenpisteistä.
• monipuoliset työntekijäedut (mm. majoitusetu kaikkiin Best Western -hotelleihin ympäri maailmaa)
• hotellin kilpailukykyä sparraavasta laatuohjelmasta.

 

Liity tänään: Hae jäsenyyttä lähettämällä sähköpostia bestwestern(at)bestwestern.fi – kerro viestissä hotellistasi ja liitä mukaan yhteystietosi sekä hotellisi kotisivujen osoite. Katso myös Become a Best Western hotel esite (englanniksi)

Best Western -uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi;  TILAA MAKSUTON UUTISKIRJE 

Trip Advisor for Best WesternKlikkaa Tripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla ja näet millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!

Best Western -hotellit Suomessa, Baltiassa ja Puolassa toivottavat sinut tervetulleeksi yöpymään mukavasti niin lomalla kuin työmatkallakin.

facebook2  google-plus2  twitter2  youtube2   home-icon-iphone         

 

Yhteystietoihin
tästä

bw logo plus 70 bw logo 70 bw logo premier 70