Varaa nyt


calendrier

calendrier
Tarkista varaus

Klikkaa tästä!

Call back

Best Western -uutisia

Lue viimeisimmät Best Westernia koskevat uutiset täältä!

best-western-hotellit-harley-davidson
Motoristeille suunnattu Motopassi-kampanja on voimassa 1.4 - 30.9.2015. Best Westernin Motopassilla (Biker Pass) motoristi saa 15 % alennuksen päivän hinnasta Best Western –hotelliyöpymisistä Suomessa, Baltiassa, Puolassa sekä Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Alennukseen oikeuttavan koodin löydät Motopassista.

Motopassilla motoristi yöpyy edullisesti ja joka kuudes yö on maksuton. Vapaayö tulee käyttää 30.9.2015 mennessä.


Maksuttomia Motopasseja voi pyytää Best Western -hotelleista ja Best Westernin toimistolta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Hotellin vastaanotosta saa tietoa paikkakunnan tapahtumista lisäksi tarvittaessa myös motoristin peruspalveluista, kuten lähimmistä huoltoasemista ja moottoripyörätarvikeliikkeistä.

Best Western on Harley Davidson virallinen yhteistyökumppani. Harley-Davidson-harrastajat voivat yöpyä Best Western -hotelleissa ja säästää 10 % päivän hinnasta. FINNISH HARLEY WEEKEND - Suomen H.O.G päätapahtuma on Turussa 31.7. – 2.8.2015. Majoittajana tapahtumassa toimii hotellimme BEST WESTERN Hotel Seaport. Lisäksi Harley Davidson klubilaiset saavat 10 % alennuksen hotellin ravintolassa kuponkia vastaan.

Motoristit ovat lämpimästi tervetulleita levähtämään Best Western –hotelleihin! Haluamme tarjota heille mahdollisuuden levätä ja kerätä voimia seuraavalle etapille.

Lisätietoja:
Best Western Motopassi: www.bestwestern.fi/tarjoukset/motopassi
Harley-Davidson yhteistyö:  https://www.bestwestern.fi/matkan-suunnittelu/harley-davidson-partneruus 

best-western-premier-hotel-katajanokka

Best Western Suomen suosituimpien hotellien joukossa. Maailman laajin matkailusivusto TripAdvisor on valinnut vuoden 2015 suosituimmat hotellit Suomessa. TripAdvisor Travellers’ Choice 2015 palkinnot perustuvat asiakkaiden hotelleille antamiin arvioihin. BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokka on saadun asiakaspalautteen perusteella Suomen kuudenneksi suosituin sekä kolmanneksi romanttisin hotelli.


Lisäksi hotelli valittiin kahdeksanneksi suosituimmaksi hotelliksi palvelun osalta. Asiakkaat kuvailivat hotellia muun muassa tunnelmalliseksi, omalaatuiseksi sekä miellyttäväksi ja erittäin rauhalliseksi.

BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokka on moderni ja ainutlaatuinen hotelli Helsingin Katajanokalla historiallisessa vankilaympäristössä sekä aivan kaupungin sydämessä. Vuoteen 2002 saakka vankilana toiminut rakennus avattiin hotellina vuonna 2007, jolloin sen 164 sellistä tehtiin 106 hotellihuonetta. Muodonmuutoksen kokeneessa rakennuksessa voi edelleen aistia vankilamiljöön tyylille uskollisena säilytetyillä käytävillä. Hotellissa on säilytetty yksi eristysselli ja yksi ryhmätyrmä alkuperäiskunnossa. Nämä nähtävyydet voi kokea hotellivierailun aikana.

Lisätietoja:
Hanna Kiuru
hotellinjohtaja, BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokka
puh. 050 517 6345
s-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

best-western-levi-goldBest Western sai erinomaisen lisän Levin hotellitarjontaansa, kun talviaktiviteettien ja tapahtumien sydämessä sijaitseva BEST WESTERN Apartments Levi Gold liittyi joukkoon. Huoneistojen yhteydessä sijaitsevat Levi Bowling, Kota-baari sekä Levi Wellness Club mahdollistavat entistä monipuolisemman ja paremman palvelutarjonnan.

Best Westernin hotellitarjontaan Levillä on syksystä 2011 saakka kuulunut hiihtokeskusalueen ytimessä sijaitseva BEST WESTERN Apartments Unna ja Mánnu sekä Levin golf-kentän ja koillisrinteiden vieressä sijaitseva BEST WESTERN Apartments Levin Klubi. Uusi huoneistohotelli BEST WESTERN Apartments Levi Gold vahvistaa Best Western –hotellien tarjontaa Levillä.

BEST WESTERN Apartments Levi Gold
 sijaitsee Levin hiihtokeskuksessa vain 70 metrin päässä rinteistä ja hisseistä. Huoneistojen alakerrassa sijaitsevat keilahalli Levi Bowling ja hyvinvointikeskus Levi Wellness Club takaavat, että tekemistä löytyy aamusta iltaan. Moderneissa huoneistoissa on täysin varusteltu pienkeittiö ja oma sauna. Jokaisessa huoneistossa on myös oma parveke tai ranskalainen parveke.

”Uusi hotellimme on vakiinnuttanut hyvin oman paikkansa Levillä, ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Hotelli sopii erityisen hyvin niille, jotka tulevat tunturiin lentäen, sillä autoa ei tarvita ja kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä", kertoo Johanna Erkkilä, joka vastaa Best Westernin Levin hotellitoiminnasta.

Best Western –huoneistohotellit Levillä tarjoavat upeat puitteet loman viettämiseen. Vaihtoehtoja löytyy niin yksin lomailevalle kuin isommallekin ryhmälle, kun kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Rinteeseen, ladulle sekä golfaamaan pääsee suoraan lomahuoneiston ovelta.

Best Western – huoneistohotellien vastaanotto sijaitsee Levin keskustassa osoitteessa Torikuja 3, 99130 LEVI (Zero Pointtia vastapäätä).

Lisätietoja:

Johanna Erkkilä
Snow White Holidays Levi Oy:n toimitusjohtaja
puh. +358 40 568 5356
s-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Best Western International sai tunnustusta arvostetussa BTN 2014 -hotelliketjukyselyssäbw logo 70

 

2014 HotelChainSurveyBEST WESTERN® valittiin Midprice – kategorian parhaaksi hotellibrändiksi sekä BEST WESTERN PLUS® Upper Midprice – kategorian parhaaksi tänä vuonna tehdyssä Business Travel News (BTN) – hotelliketjukyselyssä. Best Westernin taakse jäivät muut hotellibrändit kuten Hampton, Holiday Inn sekä Fairfield, ja Best Western oli siten suosituin liikematkustajien keskuudessa.

Jokavuotinen BTN – hotelliketjukysely mittaa yritysten matkahankinnoista vastaavien henkilöiden mielipidettä heidän käyttämistään hotelliketjuista. BTN – lukijakunta koostuu yli 44 000 matkustuspäättäjästä (Travel Manager), jotka vastaavat yhteensä 264 miljardin dollarin liikematkakuluista. 

Sen lisäksi, että BEST WESTERN oli Midprice – katerigorian voittaja, se valittiin ykköseksi myös seuraavissa kategorioissa: myyntihenkilöstön osaaminen, yhtenäisyys, ryhmämatkojen järjestäminen, kokoustilat, yrityshintaohjelma, tiedon laatu, palvelualtis henkilökunta sekä hotellin sisäiset palvelut. BEST WESTERN PLUS sai parhaat pisteet seuraavissa kategorioissa: ryhmämatkojen järjestäminen, yrityshintaohjelma, tiedon laatu ja hotellin yleisvaikutelma. 

“Olemme erittäin kiitollisia saamastamme tunnustuksesta. Best Westernin myyntitiimi on tehnyt loistavaa työtä panostaessaan pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin yritysten matkahankinnoista vastaavien johtajien kanssa,” kertoi Dorothy Dowling, Best Westernin markkinoinnista ja myynnistä vastaava johtaja, SVP. ”Tämän päivän matkamarkkinoilla on runsaasti valinnan varaa. Se, että yritysten matkustuspäättäjät ovat valinneet Best Westernin muiden hotellibrändien joukosta, on suuri kunnia meille.

”Best Western paransi huimasti sijoitustaan vuosittaisessa BTN – hotelliketjukyselyssä. Vuonna 2013 BEST WESTERN oli neljäs ja BEST WESTERN PLUS viides omissa kategorioissaan. Tulosparannukseen on vaikuttanut erityisesti Best Westernin hotellivalikoima (BEST WESTERN, BEST WESTERN PLUS sekä BEST WESTERN PREMIER) erilaisiin matkustustarpeisiin, palkittu Best Western Rewards -kanta-asiakassohjelma sekä vahva panostus globaaliin myyntiorganisaatioon.


best western VibBest Western lanseeraa Urban Boutique -hotellikonseptin Best Western Vīb sekä "soft brandin" BW Premier Collection – korkeatasoisten hotellien valikoiman

Lehdistötiedote 22.10.2014

Best Western International laajentaa hotellivalikoimaansa modernilla urban boutique -hotellikonseptilla Best Western Vīb, joka tarjoaa vierailleen uudenlaisen hotellikokemuksen kaupungin ydinkeskustassa sekä BW Premier Collection ”soft brand” -yhteistyömahdollisuuden uniikeille hotelleille.

Best Western Vīb (lyhennys sanasta Vibrant) on teknologiakeskeinen urban boutique -hotellikonsepti, joka tarjoaa parhaiden keskustasijaintien lisäksi älykkäitä digitaalisia ratkaisuja sekä huippudesignia uuden sukupolven matkustajien tarpeisiin. Vīb –hotellin prototyyppi on suunniteltu erityisesti kaupungin ytimeen. Putiikkimainen hotelli on nopea rakentaa sekä kustannustehokas vaihtoehto hotellin omistajille ja rakennuttajille.

Vīb on moderni ja elämää sykkivä urban boutique -hotellikonsepti, jossa on hyödynnetty uusinta teknologiaa, mobiileja tilaratkaisuja sekä korostettu palvelujen helppokäyttöisyyttä.

Hotellin avarassa aulassa on interaktiivinen mediaseinä, joka informoi ja opastaa hotellivieraita. Lisäksi hotellihuoneissa on mm. tunnelmallinen LED-valaistus, äly-tv sekä latauspaikat matkapuhelimille ja mobiililaitteille.

Mitä muuta Vīb tarjoaa:

  • Kahvi -ja välipala-automaatit – aina laadukas tarjonta 24/7
  • Viihtyisä baari- ja takkahuonealue
  • Aulassa sijaitseva noin 60 neliön Zen Zone -oleskelu- ja rentoutustila
  • Moderni ja viihtyisä viihdealue
  • Moderni kuntosali avoinna 24/7
  • Moderni ja mobiili työskentelytila kaikissa huoneissa

BW Premier Collection - Best Western “soft brandin” alle korkeatasoisia uniikki hotelleja

BW Premier Collection täydentää Best Westernin nykyistä hotellivalikoimaa. Kaikki ”soft brandin” alle kuuluvat hotellit ovat erittäin korkealuokkaisia hotelleja ja ne sijaitsevat keskeisellä paikalla suurkaupungin ytimessä tai korkeatasoisissa resort -kohteissa. Hotellien TripAdvisor -hotelliluokitus on aina vähintään 4 tähteä sekä AAA/CAA -hotelliluokitus (Pohjois-Amerikassa) vähintään 3 timanttia. Vaikka BW Premier Collection  -hotellit eivät virallisesti ole Best Western –hotelliketjun jäseniä, niin ne voivat niin halutessaan ostaa Best Westerniltä erillisiä palveluita kuten brändisuunnittelua ja myyntitukea.

BW Premier Collection –hotellit tulevat olemaan varattavissa Best Westernin omilta nettisivuilta. Rewards –kanta-asiakkaat voivat normaalisti ansaita Best Western Rewards® (BWR) –pisteitä sekä vaihtaa pisteitään majoitusöihin kaikissa BW Premier Collection –hotelleissa.

“Tiedämme, että matkustajien tarpeet muuttuvat ja meidän on kyettävä entistä paremmin vastaamaan näihin tarpeisiin sekä markkinoiden vaatimuksiin. Uusi urban boutique -hotellikonsepti Best Western Vīb sekä ”soft brand” BW Premier Collection auttavat meitä laajentamaan asiakaskuntaa sekä kehittämään toimintaamme hotellimarkkinoilla entisestään, mutta samalla säilyttäen Best Westernin laadun ja asiakaspalvelun tason, jota kaikki hotellivieraat voivat odottaa Best Westerniltä,” kertoo David Kong, Best Western International, President & CEO.

Vīb ja BW Premier Collection on molemmat suunnattu urbaaneille, globaaleille kohdemarkkinoille. Best Westernillä on nyt jo lähes 400 hotellia brändin globaalissa kehitysputkessa keskittyen Keski- ja Etelä-Amerikan, Aasian sekä Lähi-idän alueisiin. Vīb urban boutique –hotellikonseptin ja BW Premier Collection ”soft brandin” myötä odotetaan uusien hotellien lukumäärän kasvavan entisestään erityisesti korkean ostovoiman markkinoilla.   

Lisätietoja:

Saija Kekkonen, toimitusjohtaja
Best Western Hotels Finland, Baltic States and Poland
p. 044 313 0472
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.     

YouTube -video: 
http://www.youtube.com/watch?v=7ZHCnUDqm_k&feature=youtu.be
Esite:
Best Western Vīb
    

BWRLogo LightBackground 300dpi 300

Best Western Rewards -jäsenet Suomessa, Baltiassa ja Puolassa voivat kartuttaa pisteitä Best Westernin -sivujen, maksuttoman varausnumeron (0800-12010) kautta tai suoraan Best Western -hotelleihin (hotellin sivuilta, sähköpostitse tai puhelimitse) tehdyistä varauksista. Tämä sääntö koskee pisteiden kartuttamista Best Western -hotelleissa Suomessa, Baltiassa ja Puolassa. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että pisteitä ei voi kerätä online-matkatoimistosivujen kautta tehdyistä varauksista.

Lue lisää: muut pisteitä koskevat säännöt.

 

 

Hemmottelulahjakortti itselle tai ystävälle

Presentcard myy Best Westernin lahjakortteja

Lahjakorttiportaali Presentcardin tuotevalikoimassa on Best Western -hotellien oma lahjakortti - Best Western Travel Cardin. Lahjakortin voi ladata valitsemalleen summalle. Kortin toimitusaika on 2-4 arkipäivää tilausvahvistuksesta lukien, edellyttäen että tilaus tehdään ennen klo 16.00 (ma-pe). Presentcardin tilauspalvelu on suomenkielinen.

Presentcardin kautta tilattu Best Western Travel Cardin voi käyttää maksukorttina kaikissa Best Western -hotelleissa. Ladatun summan voi käyttää kokonaan tai osissa. Hotellivaraukset tehdään normaalisti Best Westernin sivujen tai maksuttoman palvelunumeron 0800-12010 kautta.

 

 

 

 

 

 

 

Best Westernin omaa lahjakorttia, Best Western Travel Cardia voi käyttää yli neljässätuhannessa Best Western -hotellissa ympäri maailmaa! Lataa vapaavalintainen summa!

Red Bow web

Best Western Travel Cardille voi ladata joko valuuttaa tai Best Western Advance -uniteja. Valuuttaa sisältävällä Travel Cardilla voi maksaa hotellissa erilaisia hotellin tuottamia palveluja. Best Western Advance -uniteilla voi puolestaan yöpyä hotellissa erikoishintaan sekä nauttia aamiaisen. Aamiainen on merkittävä lisäetu etenkin Keski- ja Etelä-Euroopassa, missä kyseinen palvelu ei usein sisälly hotelliyöpymiseen.

Valuuttaa sisältävä Best Western Travel Card soveltuu sekä lahjakortiksi että pienyritysten maksukortiksi. Kortin arvoa voi seurata 24 tuntia vuorokaudessa osoitteessa travelcard.bestwestern.com. Best Western Travel Card on käytettävissä niin kauan kuin sillä on arvoa. Valuuttaa sisältävän Best Western Travel Cardin voi ostaa joko Travel Cardin omilta sivuilta, Best Western -hotelleista tai Best Westernin maatoimistolta.

Best Western Advance Uniteilla ladattu Best Western Travel Card sopii valuuttaversion tapaan lahjakortiksi sekä matkasuunnitelmansa ja -budjettinsa etukäteen tietävälle reissaajalle. Best Western Advance -ohjelma on erityisesti suunnattu matkatoimistomyyntiin, uniteja sisältäviä Best Western Travel Cardeja myydään myös Best Westernin maatoimistolta.

Vuonna 2003 lanseeratut Best Western Travel Cardit soveltuvat myös erilaisten palkinto-ohjelmien valikoimaan ja myyntituotteeksi esimerkiksi Saksassa ja Italiassa Best Western Travel Cardeja voi ostaa monista päivittäistavarakaupoista. Pienyrityksille Best Western Travel Card käy myös vaihtoehdoksi hotellien laskutussopimuksille.

"Hotelliyöpyminen on aina toivottu lahja. Best Western Travel Card tarjoaa paljon erilaisia hyödyntämismahdollisuuksia lahja- ja palkitsemisideoita kaipaaville. Prepaid-maksukäytäntöön perustuva Best Western Travel Card mahdollistaa pienyritysten matkakulujen hallinnan järkevästi ja reaaliajassa", summaa tuotteesta vastaava Best Western Hotels Finland, Baltic States and Polandin myyntipäällikkö Terhi Niemelä.

Lisätietoja:
Best Western Hotels Finland, Baltic States and Poland - myyntipalvelu, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

logo trip advisor 100

Monikanavaisuus tekee palautteenantamisesta helppoa

Best Western -hotellit keräävät aktiivisesti palautetta toiminnastaan. Palautetta voi antaa Best Westernin oman palautekanavan kautta. Palaute ohjautuu suoraan hotellille käsiteltäväksi. Best Western Rewards -jäsenet saavat antamastaan Best Westernin oman palautekanavan kautta annetuista kommenteista 250 pistettä/palaute.

Best Western -hotellit ovat läsnä myös kansainvälisessä matkailijoiden palvelussa, Tripadvisorissa. Tripadvisorissa voi jakaa kokemuksensa ja kuvansa kaikkien palvelun käyttäjien kanssa. Best Western -hotellit seuraavat myös Tripadvisor-palvelussa saamiaan palautteita sekä tarvittaessa osallistuvat keskusteluun. Lue lisää Tripadvisorin Travellers' Choice Awards -palkituista hotelleistamme.

Best Western -hotellit tarjovat asiakkailleen myös maksuttoman asiakaspalvelunumeron, 0800-12010. Suomalaiset asiakaspalvelijat vastaavat puheluihin arkisin klo 9-17. Muina aikoina - sekä suomenkielisen linjan ruuhkautuessa - puheluihin vastaavat englanninkieliset asiakaspalvelijat. Asiakaspalveluun voi jättää Best Westernin sivujen kautta soittopyynnön.

 

Best Western -uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi;  TILAA MAKSUTON UUTISKIRJE 

Trip Advisor for Best WesternKlikkaa Tripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla ja näet millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!

Best Western -hotellit Suomessa, Baltiassa ja Puolassa toivottavat sinut tervetulleeksi yöpymään mukavasti.

icon-facebookicon-pinteresticon-twitter  icon-youtube  index  icon-blog            

 

Yhteystietoihin
tästä

bw logo plus 70 bw logo 70 bw logo premier 70