Varaa nyt


calendrier

calendrier
Tarkista varaus

Klikkaa tästä!

Call back

Työpaikat Best Westernillä

Työharjoittelu- tai kesätyöpaikkaa etsivien kannattaa olla suoraan yhteydessä hotellipäällikköön tai hotellin johtajaa.

Muista avoimista paikoista tiedotamme tällä sivulla.

BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokka etsii vastaanottovirkailijaa tiiminsä vahvistukseksi yövuoroihin.
Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön, mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja oppia uutta.


Odotamme että:

• Olet loistavan asiakaspalvelun varmistaja
• Tunnet vastaanoton rutiinit ja järjestelmät
• Nautit haasteellisesta, tavoitteellisesta työstä ja haluat kehittyä työssäsi
• Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, olet tarkka ja täsmällinen
• Sinulla on alan koulutus ja mielellään jo kokemusta työskentelystä hotellin vastaanotossa
• Hallitset palvelukielet: suomi ja englanti, ruotsin ja muut kielet katsomme eduksi
• Olet oma-aloitteinen itsenäiseen työskentelyyn sopeutuva ja pystyvä

• Best Western-ketjun tuntemuksen katsomme eduksi

Työsuhde on kuukausipalkkainen ja määräaikainen tammikuun 2015 loppuun saakka. Mahdollisesta jatkosta voimme neuvotella myös oman tilanteesi mukaisesti. Toimithan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 27.7.2014 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja paikasta antaa tarvittaessa Service Manager Rita Kääriäinen puh (050) 467 1321, pe 11.7.2014 klo 13–15 ja ti 15.7.2014 klo 13–14.


BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokka on korkeatasoinen hotelli, jossa historiallinen vankilamiljöö herää henkiin. Vanhojen muurien sisäpuolella avautuu toinen maailma, puistokeidas keskellä kivikaupunkia, jonne keskustan kiire ja hälinä eivät ulotu. Tulet yllättymään; moderni hotelli vanhassa vankilaympäristössä - täynnä kiehtovia vastakohtia. Hotelli edustaa Best Western Premier-tasoa. Lisätietoja hotellista: www.bwkatajanokka.fi

BEST WESTERN Hotel Rantapuisto on Helsingin Vuosaaressa meren rannalla luonnonkauniilla paikalla sijaitseva kansainvälinen kokous- ja kongressihotelli. Hotellissa on kymmeniä kokoustiloja sekä 300 henkilön auditorio, 70 hotellihuonetta sekä useita ravintolatiloja. Hotelli avattiin osana Best Western -hotelliketjua huhtikuussa 2014, ja nyt etsimme vahvistusta tiimimme vakituisiin työsuhteisiin:

VASTAANOTTOVIRKAILIJA
TARJOILIJA
KOKKI


Vastaanotto palvelee vieraitamme aamusta iltaan ja on hotellimme sydän. Toivomme löytävämme tiimiin jo työkokemusta kartuttaneen, organisointikykyisen ja kielitaitoisen vastaanottovirkailijan, joka on tottunut työskentelemään itsenäisesti. Opera-järjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksi. Vastaanoton yhteydessä toimii pieni Lobby Bar, joten eduksi katsotaan myös aikaisempi ravintolatyökokemus.


Ravintola Rantapuisto tarjoilee aamiaista vieraille, kestitsee kokouslounastajia ja tarjoaa skandinaavisia ruokaelämyksiä hotellivieraille ma-la -iltaisin. Haemme tiimiimme reipasta, iloista ja kielitaitoista tarjoilijaa, jolla on kokemusta myös kokous- ja juhlatarjoilijan työstä. Olet tottunut toimimaan niin tiimissä kuin itsenäisestikin, joten ongelmanratkaisukykyä sinulta löytyy. Tehtävässä pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa, muut kielitaidot katsotaan eduksi.


Ravintola Rantapuiston keittiötiimi loihtii skandinaavisia makunautintoja niin kokous- ja juhlavieraille jopa 500 henkilölle kuin hotellimme muille vieraille ma-la -iltaisin. Et epäile tarttua Weber-grilliin terassijuhlissa, valmistat àla carte- annoksia taidolla ja ripeästi ja olet tottunut itsenäiseen toimintaan. Etsimme kokenutta à la carte-kokkia, jolla pysyy pää kylmänä haastavissa ja yllätyksellisissäkin tilanteissa. Sinulla on hygieniapassi ja kykenet kommunikoimaan suomenkielellä.


Tarjoamme työntekijöillemme näköalapaikan kansainväliseen hotelli- ja ravintolatoimintaan kasvavassa yrityksessä, maailman suurimman hotelliketjun edut sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi haastavissa työtehtävissä. Paikat täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä tai sopimuksen mukaan.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n sekä palkkatoivomuksesi kera sähköisesti pe 27.6.2014 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Merkitse hakemukseen mitä tehtävää olet hakemassa.

Best Western -uutiset ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi;  TILAA MAKSUTON UUTISKIRJE 

Trip Advisor for Best WesternKlikkaa Tripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla ja näet millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!

Best Western -hotellit Suomessa, Baltiassa ja Puolassa toivottavat sinut tervetulleeksi yöpymään mukavasti.Katso kaikki Helsingin hotellimme. 

facebook2  google-plus2twitter2    youtube2   home-icon-iphone    Instagram     

 

Yhteystietoihin
tästä

bw logo plus 70 bw logo 70 bw logo premier 70