Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varaus


Best Western -hotellit ovat sitoutuneet laatuun ja vastuullisuuteen

Best Westernin toiminnan lähtökohtana on vastuullinen hotelliyrittäjyys. Siihen kuuluu huolehtiminen hotellin siisteydestä ja kunnossapidosta sekä hotellivieraan turvallisuudesta, jotta vierailu meillä olisi onnistunut ja rentouttava kokemus – liittyipä se työhön tai vapaa-aikaan.

 

Standardit ohjaavat toimintaa

Kaikki Best Western -hotellit laatutarkastetaan vuosittain. Laatuohjelma määrittelee kaikille Best Western -hotelleille yhteiset standardit koskien muun muassa siisteyttä, kunnossapitoa, asiakasturvallisuutta ja palveluja. Best Western tarjoaa myös hotelleille koulutusta laatuohjelmaansa liittyen. Jokaisen hotelliyrittäjän kunnia-asia on huolehtia asiakkaidensa viihtyvyydestä.

 

Säästämme ympäristöä ja tuemme luonnonsuojelua

Best Westernin laatuohjelma laajeni vuonna 2011 siten, että jokaisella Best Western -hotellilla pitää olla oma ympäristöohjelma, Green program. Ohjelmassa on kerrottu hotellin toimenpiteitä veden ja energian säästämiseksi sekä kierrätyksen järjestämiseksi. Lisäksi jokainen hotelli tukee eri tavoin paikallista luonnonsuojelutyötä. Suomen, Baltian ja Puolan Best Western -hotellit tarjoavat laskurin, jonka avulla voi mitata hotellivierailunsa hiilijalanjäljen. Hiilijalanjälkilaskurin lisäksi mm. BEST WESTERN PLUS Hotel Haaga Helsingissä ja BEST WESTERN Hotel Raumanlinna Raumalla ovat Joutsemerkkisertifoituja hotelleja.

 

Hiilijalanjälki auttaa hotellivalinnassa Best Westernin jalanjälkilaskuri

Voit laskea Best Western -vierailusi hiilijalanjäljen hotelleille räätälöidyllä hiilijalanjälkilaskurilla. Tämä kertoo, paljonko hotelliyöpymisestä aiheutuu kasvihuonepäästöjä. Tulos ilmoitetaan hiilidioksidiekvivalentti kiloina (kg CO2-e). Best Western -hotellien käyttämän laskurin tulos koostuu kolmesta kasvihuonekaasusta: hiilidioksidi (CO2), metaani (CH4) ja dityppioksidi eli ilokaasu (N2O).

 

Hiilijalanjälkilaskuria varten hotellilta tarvitaan tietyt mittausarvot vuositasolla. Siksi vastarakennetut hotellit näkyvät laskurissa vasta, kun ensimmäinen toimintavuosi tulee täyteen. Hotellivierailuun liittyvä hiilijalanjälki syntyy hotellin toimintaan liittyvästä kulutuksesta kuten hissin, valojen ja veden käytöstä, jäähdytyksestä ja lämmityksestä sekä jätehuollosta. Mitä suurempi hotellin kulutus on, sitä suurempi on myös hiilijalanjälki.

 

Hiilijalanjäljen kokoon vaikuttavat kulutuksen lisäksi hotellirakennuksen ominaisuudet sekä operationaaliset ominaisuudet. Hiilijalanjälkilaskuri ei anna tietoa vain hotellivieraalle, vaan siihen liittyvä raportointi auttaa myös hotellia seuraamaan mm. sähkön ja veden kulutustaan ja mahdollistaa siten toiminnan ohjaamisen kohti vihreämpää huomista.

Trip Advisor for Best WesternKlikkaa Tripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla ja näet millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!