Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varaus


Best Western -hotellit ovat sitoutuneet laatuun ja vastuullisuuteen

Best Westernin toiminnan lähtökohtana on vastuullinen hotelliyrittäjyys. Siihen kuuluu huolehtiminen hotellin siisteydestä ja kunnossapidosta sekä hotellivieraan turvallisuudesta, jotta vierailu meillä olisi onnistunut ja rentouttava kokemus – liittyipä se työhön tai vapaa-aikaan.

 

Standardit ohjaavat toimintaa

Kaikki Best Western -hotellit laatutarkastetaan vuosittain. Laatuohjelma määrittelee kaikille Best Western -hotelleille yhteiset standardit koskien muun muassa siisteyttä, kunnossapitoa, asiakasturvallisuutta ja palveluja. Best Western tarjoaa myös hotelleille koulutusta laatuohjelmaansa liittyen. Jokaisen hotelliyrittäjän kunnia-asia on huolehtia asiakkaidensa viihtyvyydestä.

 

Säästämme ympäristöä ja tuemme luonnonsuojelua

Best Westernin laatuohjelma laajeni vuonna 2011 siten, että jokaisella Best Western -hotellilla pitää olla oma ympäristöohjelma, Green program. Ohjelmassa on kerrottu hotellin toimenpiteitä veden ja energian säästämiseksi sekä kierrätyksen järjestämiseksi. Lisäksi jokainen hotelli tukee eri tavoin paikallista luonnonsuojelutyötä. Suomen, Baltian ja Puolan Best Western -hotellit tarjoavat laskurin, jonka avulla voi mitata hotellivierailunsa hiilijalanjäljen. Hiilijalanjälkilaskurin lisäksi mm. BEST WESTERN PLUS Hotel Haaga Helsingissä ja BEST WESTERN Hotel Raumanlinna Raumalla ovat Joutsemerkkisertifoituja hotelleja.

 

 

Trip Advisor for Best WesternKlikkaamallaTripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla näet, millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!