Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varausBEST WESTERN Hotel Rantapuisto - luonnosta voimaa kokouksiin

Kauniilla paikalla merenrannalla Helsingin Vuosaaressa sijaitsevassa hotellissa on 20 erikokoista kokoustilaa, auditiorio sekä oma tapahtuma-areena. Monitoimihalli Areena 600 m2 sopii moneen tapahtumaan; täällä voit järjestää messuja, kokouksia, juhlia, seminaareja, näyttelyitä, turnauksia tai suurija juhlia - ruualla tai ilman. Yhdestä kokoustilasta löytyy myös videoneuvottelulaitteet. Hotellissa on kolme ravintolaa 100:lle - 300:lle henkilölle. 

BEST WESTERN Hotel Rantapuiston kokouspaketti alkaen 49€/hlö. Kokoustarjous sisältää aamukahvin/teen tarjoiluineen, kokouslounaan, iltapäiväkahvin sekä kokoustilan varusteineen. INTO -kokouspaketti sisältää kokoustelun peruselementit, mutta lounas nautitaan salaattipöydästä keiton kera. Kokouspaketin hinta alkaen 44€/hlö. Uutuus! PALJU-kokous, erikoishinta 55 €/hlö (norm. 75 €/hlö). Varaukset:  puh. (09) 319 1110 tai bwfinland(at)bestwestern.com  

BEST WESTERN PLUS Hotel HaagaKokousta BEST WESTERN PLUS Hotel Haagassa

  • Best Meeting -kokouspaketti1: sisältää aamu- tai iltapäiväkahvitarjoilun sekä runsaan lounaan noutopöydästä, hinta 51€/hlö/päivä
  • Best Meeting -koukouspaketti2:  sisältää aamu- ja iltapäiväkahvitarjoilun sekä runsaan lounaan noutopöydästä, hinta 58€/hlö/päivä

    Kokouspaketit sisältävät kokoustilan, kokouspalvelun, dataprojektorin ja WiFi-yhteyden sekä jääveden kokoustilassa. Kahvia ja teetä tarjolla kokousasiakkaillemme koko päiväksi kahvihuoneessa. Kokouspaketit varattavissa vähintään kuudelle hengelle. Kysy myös Day Span Voi Hyvin -työhyvinvointipaketista alkaen 92€/hlö, Jaksa paremmin -kokouspaketista alkaen 70€/hlö sekä Energiaa iltapäivään -pkaetista alkaen 65€/hlö.
    Varaukset: puh. (09) 58078 491 (myyntipalvelu) tai s-posti: bwfinland(at)bestwestern.com

BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokka

Hyvät päätökset vaativat energiset eväät. - VOIMA-Kokouspaketti 65€/hlö. VOIMA-kokouspaketin tarjoilut on tarkkaan harkittuja ja sydämellä valittu. Tarjoamme Valoa aamiaiseen, lounas on Varma ja iltapäivällä koittaa Voitto.

Voima-kokouspaketti sis. kokoustilan (8 h), aamukahvin/teen, täysjyväleivän herkullisella täytteellä sekä valikoiman hedelmiä, kokoustilassa virtaa antavia kuivattuja mustikoita ja karpaloita, Jano!-vesipullot, ravitsevan ja monipuolisen lounaan Jailbird ravintolassa, iltapäivällä kahvituksen VOIMA-smoothiella, tummalla suklaalla ja pienellä makealla höystettynä.

Kokouksen oheisohjelmat

BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokan oheisohjelmien klassikko on hotellin vankilahistoriaa hyödyntävä Pako. Nyt tämä klassikko on saanut rinnalleen lisää aktiviteetteja.
Varaukset: puh. (09) 686 45132 tai posti:bwfinland(at)bestwestern.com

 

BEST WESTERN Apartments Unna&MánnuKokousta Levin ytimessä!

Tasokkaat edustushuoneistot Levin keskustassa tarjoavat yrityksellesi loistavan tilaisuuden yhdistää kokous, edustus ja lomailu Levin ytimessä, kaikkien palveluiden ympäröimänä. Tyylikkäiden huoneistojen vakiovarustukseen kuuluu makuuhuoneiden lisäksi sauna, keittiö ja oleskelutilat, osassa huoneistoista on myös poreamme.

BEST WESTERN Apartments Unna & Mánnun isoimmassa huoneistossa kokous ja ruokailutilat jopa 30 hlölle. Liikematkojen helppouden takaa myyntipalvelumme, jonka kautta voitte helposti varata kaikki tarvittavat lisäpalvelut Levillä mm. kuljetukset, catering-palvelut, ravintolavaraukset ja aktiviteetit. 

Tiedustelut ja varaukset: puh. +358 (0) 207 669 850 tai s-posti: bwfinland(at)bestwestern.com  

Best Western -hotellien kokoustilat Suomessa.

Trip Advisor for Best WesternKlikkaa Tripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla ja näet millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!