Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varausBEST WESTERN PLUS Hotel HaagaKokousta BEST WESTERN PLUS Hotel Haagassa

  • Best Meeting -kokouspaketti1: sisältää aamu- tai iltapäiväkahvitarjoilun sekä runsaan lounaan noutopöydästä, hinta 51€/hlö/päivä
  • Best Meeting -koukouspaketti2:  sisältää aamu- ja iltapäiväkahvitarjoilun sekä runsaan lounaan noutopöydästä, hinta 58€/hlö/päivä

    Kokouspaketit sisältävät kokoustilan, kokouspalvelun, dataprojektorin ja WiFi-yhteyden sekä jääveden kokoustilassa. Kahvia ja teetä tarjolla kokousasiakkaillemme koko päiväksi kahvihuoneessa. Kokouspaketit varattavissa vähintään kuudelle hengelle. Kysy myös Day Span Voi Hyvin -työhyvinvointipaketista alkaen 92€/hlö, Jaksa paremmin -kokouspaketista alkaen 70€/hlö sekä Energiaa iltapäivään -pkaetista alkaen 65€/hlö.
    Varaukset: puh. (09) 58078 491 (myyntipalvelu) tai s-posti: bwfinland(at)bestwestern.com

BEST WESTERN Apartments Unna&MánnuKokousta Levin ytimessä!

Tasokkaat edustushuoneistot Levin keskustassa tarjoavat yrityksellesi loistavan tilaisuuden yhdistää kokous, edustus ja lomailu Levin ytimessä, kaikkien palveluiden ympäröimänä. Tyylikkäiden huoneistojen vakiovarustukseen kuuluu makuuhuoneiden lisäksi sauna, keittiö ja oleskelutilat, osassa huoneistoista on myös poreamme.

BEST WESTERN Apartments Unna & Mánnun isoimmassa huoneistossa kokous ja ruokailutilat jopa 30 hlölle. Liikematkojen helppouden takaa myyntipalvelumme, jonka kautta voitte helposti varata kaikki tarvittavat lisäpalvelut Levillä mm. kuljetukset, catering-palvelut, ravintolavaraukset ja aktiviteetit. 

Tiedustelut ja varaukset: puh. +358 (0) 207 669 850 tai s-posti: bwfinland(at)bestwestern.com  

Best Western -hotellien kokoustilat Suomessa.

Trip Advisor for Best WesternKlikkaamallaTripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla näet, millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!