Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varaus


Best Western Travel Card on monipuolinen voucher-tuote, joka soveltuu moneen menoon. Best Western Travel Card käy maksuvälineenä kaikissa Best Western -hotelleissa ympäri maailmaa!

Best Western Travel Card yrityskäyttöön

Travel Card

Best Westernin oma valuutta, Travel Card, on vaihtoehto luottokortille ja laskulle. Se toimii prepaid-periaatteella ja käy maksuvälineenä niin lista- kuin tarjoushintaisiin majoituksiin Best Western -hotelleissa.

Lataa hotellissa kortille haluamasi summa * ja käytä korttia hotelli ja/tai ravintolalaskun maksamiseen. Jäljelle jäävä saldo säilyy kortilla seuraavaa kertaa varten. Voit ladata kortille lisää rahaa tarvittaessa. Kortissa on reaaliaikainen kuluseuranta - kortin käyttöä voit seurata milloin tahansa Internetissä osoitteessa travelcard.bestwestern.com.

Kortti ei ole henkilökohtainen, vaan sen voi antaa seuraavalle yöpyjälle. Kortilla voi maksaa majoituksen ja/tai hotellin omassa ravintolassa**. Valuutta Travel Cardeilla maksetut normaalit yöpymiset kerryttävät Rewards-pisteitä tai partnerilentoyhtiön lentomaileja.

Kadonnutta tai varastettua korttia ei korvata/hyvitetä. Ilmoita kortin katoamisesta Best Western -toimistolle (09) 622 64900 kortin kuollettamiseksi.

* Minimilataus on 25 euroa. Ladattavissa olevat valuutat: AUD (Australian dollari), EUR (Euro), CAD (Kanadan dollari) CHF (Sveitsin frangi), DKK (Tanskan kruunu), GBP (Englannin punta), NOK (Norjan kruunu), SEK (Ruotsin kruunu) ja USD (Yhdysvaltain dollari).

** Koska kaikki ravintolat eivät ole hotellin omistuksessa eivätkä siten kuulu Best Westerniin, tarkista ravintolasta tai hotellista voitko maksaa ruokailun Travel Cardilla

Best Western Travel Card on haluttu kilpailupalkinto ja arvostettu lahja

Lataa yhdelle tai useammalle kortille haluttu summa ja anna lahjaksi:

  • palkitsemaan ansioitunutta tiimiä
  • muistamaan päivänsankaria tai hääparia
  • palkinnoksi asiakaskilpailun voittajalle
    TILAA TRAVEL CARD:
    www.travelcard.bestwestern.com

 

Trip Advisor for Best WesternKlikkaamallaTripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla näet, millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!