Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varaus


Kysyvä ei tieltä eksy! Rewardsia koskevia kysymyksiä ja vastauksia

Milloin pisteet saa?

Best Western Rewards -pisteet annetaan jäsenelle uloskirjautumisen yhteydessä. Pisteiden tulisi näkyä tililläsi maks. 7 päivän päästä uloskirjatumisestasi. Mikäli pisteitä ei kuulu, ota yhteyttä kanta-asiakaspalveluun ja lähetä heille kopio hotellilaskusta. Yli 6 kuukautta vanhat hotellilaskut eivät oikeuta pisteisiin. Uusien jäsenten ollessa kyseessä, pisteitä myönnetään kaikista Best Westernin kanta-asiakasohjelman pisteisiin oikeuttavista oleskeluista, jotka ovat tapahtuneet 30 päivän sisällä ennen liittymistä kanta-asiakasohjelmaan.

Tarkistin tiliotteeni ja minulta puuttuu pisteitä, mitä teen?

Puuttuvista pisteitä tulee ilmoittaa kanta-asiakaspalveluun. Jäsenen on hyvä säilyttää kaikki hotellin matka-asiakirjat siihen asti, kunnes pisteet näkyvät hänen Best Westernin palkintotilin tiliotteellaan.

Mitä teen, kun minulta puuttuu lentomaileja?

Olethan tarkistanut, että lentoyhtiösi on Best Westernin partneri? Lähetä kopio huonelaskusta Best Western Rewards -asiakaspalveluun sekä kopio tai tiedot lentoyhtiösi kortista.

Pisteeni ovat menneet vanhaksi? Miksi?

Pisteet ovat aktiivisia 12 kk jäsenen viimeisimmästä yöpymisestä.

Yhteystietoni ovat muuttuneet, mihin ilmoitan muutoksesta?

Lähetä jäsennumerosi ja uudet yhteystietosi kanta-asiakaspalveluumme, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mikäli olet rekisteröitynyt Best Westernin kansainvälisille sivuille, voit päivittää itse yhteystietosi ko. sivuilla.

Korttini on kadonnut, miten saan uuden kortin?

Voit pyytää uutta korttia kanta-asiakaspalvelustamme, bwr.service (at) bestwestern.com.

Sain viime vuonna uuden kortin, mutten tänä vuonna, miksi?

Best Western tarkistaa jäsentasot vuosittain. Best Western ei lähetä uutta korttia mikäli jäsentasosi ei ole muuttunut. Sen sijaan jos jäsentaso on muuttunut, saat automaattisesti uuden kortin.

Olin viime vuonna Platinum-tason jäsen, nyt sain Gold Elite -tason kortin, miten pääsen jälleen Platinum-tasolle?

Platinum Elite -tasolle 15 ja Gold Elite -tasolle 10 vrk/vuodessa. Saavutettu taso on voimassa kulloisenkin vuoden. Mikäli saavutat Platinum-tasoon vaadittavat yöpymiset tänä vuonna, saat ensi vuonna Platinum-tason kortin, joka on voimassa koko vuoden.

Trip Advisor for Best WesternKlikkaamallaTripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla näet, millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!