Go.Get.Rewarded

Ansaitse 10$ arvoinen Best Western® Lahjakortti majoittuessasi ympäri maailman hotelleissamme!

Ansaitse $10 arvoinen Best Western lahjakortti majoittuessasi Best Western brändin hotelleissa ympäri maailman kampanja-aikana Joulukuun 1.2017 ja Tammikuun 31.2018 välisenä aikana. Best Western Rewards® jäsenyys tai ohjelmaan liityminen on kampanjaan osallistumisen ehtona. Rekisteröityminen kampanjaan tästä

 

Käyttö- ja osallistumisehdot

Käyttö- ja osallistumisehdot

Best Western Rewards® 2017-2018 Globaali Talvikampanja (“Kampanja”)


Käyttö- ja osallistumisehdot

Best Western Rewards® jäsenet †(“Jäsen(et)”) jotka : (a) ovat ennakkoon rekisteröityneet kampanjaan (joko nettisivun kautta www.bestwestern.com/winter tai muulla tapaa (esim. Best Western® hotellin vastaanotossa virkailjan avustuksella netin kautta));(b) ja majoittuvat kampanjaehtojen mukaisesti * joulukuun 1, 2017 ja tammikuun 31, 2018 (“kampanja-aika”) välisenä aikana Best Western hotellissa; ja  (c) joilla on toimiva/oikea sähköpostiosoite Best Western Rewards kanta-asiakasohjelman profiilissaan , ansaitsevat $10 USD arvoisen Best Western Travel Card® (“Lahjakortin”).  Lahjakortti myönnetään asiakkaan/jäsenen paikallisessa valuutassa.  Lahjakortin voi käyttää missä tahansa Best Western hotellissa ympäri maailman.

Kampanja-aikana ansaittujen lahjakorttien määrää ei ole rajoitettu. Lahjakortit myönnetään aina jäsenen paikallisessa valuutassa.  Ennakkorekisteröityminen kampanjaan sekä Best Western Rewards kanta-asiakasohjelman jäsenyys tai siihen liittyminen, on ehto kampanjaan osallistumiselle . Pelkkä Best Westrn Rewards jäsenyys ei riitä kampanjaan osallistumiseen vaan kampanjaan on vielä erikseen rekisteröidyttävä. Best Western Rewards ohjelmaan voi veloituksetta liittyä osoitteessa bestwesternrewards.com. Lahjakortit ovat voimassa 120 päivää myöntämisen jälkeen. Viimeinen voimassolopäivämäärä lukee lahjakortissa. Pidennyksiä voimassaoloon, vaihtoa vastaavaan tuotteeseen tai kompensaatioita rahana ei myönnetä.
†Kaikki Best Western Rewards jäsenet ympäri maailman, kotipaikkakunnasta riippumatta voivat osallistua kampanjaan.

Kampanjaa ei voi yhdistää toiseen kampanjaan, muuhun allennukseen tai korvaavaan tuotteeseen/kampanjaan. Kampanjaan rekisteröitymistä ja osallistumista ei voi siirtää toiselle henkilölle.  Kampanjaan voidaan tehdä muutoksia ja peruutuksia sekä kampanja-aikaa voidaan muuttaa hotellista riippuen.Ansaittu lahjakortti lähetetään sähköisessä muodossa jäsenen Best Western Rewards profiilissa olevaan sähköpostiosoitteeseen  (huolimatta siitä vaikka jäsen olisi valinnut ettei halua vastaanottaa sähköposteja/viestintää Best Westerniltä ).  Lahjakortti lähetetään 2-3 viikon sisällä kampanjaehdot täyttävän majoituksen jälkeen. Lahjakortteja ei lähetetä millään muulla tapaa kuin jäsenen sähköpostiin . Kaikki Best Western Rewards ohjelman säännöt ovat voimassa kampanjan aikana. Osoitteesta bestwesternrewards.com löydät täydelliset ohjelman säännöt ja käyttöehdot. Kaikki Best Western Travel Card ohjelman säännöt ovat myös voimassa. Osoitteessa travelcard.bestwestern.com löydät myös nämä säännöt ja käyttöehdot.

  • Pohjois-Amerikassa, Keski- tai Etelä -Amerikassa asuvien jäsenten asiakaspalvelunumero on 1-800-237-8483 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
  • Iso-Britanniassa asuvia jäseniämme palvellaan osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Aasian asiakaspalvelun tavoittaa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Australian, Uuden Seelannin, Afrikan tai Kiinan asiakaspalveluBWRredemptionsolTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.<
  • Kaikkia muita jäseniämme palvellaan Milanon asiakaspalvelunumerostamme +800 22 73 28 85 travelcardmilan@bestwestern.com tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

*Kampanjaehdot täyttävä majoittuminen; yksi tai useampi yhtäjaksoinen majoitusyö samassa Best Western brändätyssä hotellissa. Poislukien majoitus, joka on varattu kolmannen osapuolen nettimatkatoimiston kautta, matkanjärjestäjän kautta tai on varattu erikoishintaan (tarkista Best Western Rewards ohjelman säännöt ja käyttöehdot eri varauskanavien kautta tehtyjen varauksien ja erikoishintojen oikeudesta ohjelman puitteissa myönnettyihin kanta-asiakaspisteisiin). Useammat perättäiset aina 24 tunnin sisällä tapahtuvat sisään- ja uloskirjoittautumiset, samassa hotellissa lasketaan yhdeksi majoituskerraksi ( esim 3 erillistä varausta peräkkäisille päiville lasketaan yhdeksi majoituskerraksi). Kampanjaan hyväksyttävien  majoituskertojen tulee tapahtua viimeistään 31. Tammikuuta 2018 mennessä, joka on kampanjan viimeinen voimassaolopäivä. Myös 30.11-1.12.2017 välille osuva kampanjaehdot täyttävä majoitusyö lasketaan jo mukaan kampanjaan.

Jokainen  Best Western® brändätty hotelli on yksityisesti omistettu ja operoitu.  Best Western ja  Best Western merkit ovat rekisteröityjä tuote- ja tavaramerkkejä, jotka omistaa Best Western International, Inc. © 2017-©2018 Best Western International

 

Menu

 Finnish
Menu