Best Western Rewards® 2019 Kesäkampanja

Ansaitse $20 Best Western lahjakortti!

Kampanjaan rekisteröityneet ja ohjelman puitteissa aikavälillä 20.5 - 2.9.2019 Best Western brändätyssä hotellissa majoittuneet Best Western Rewards® jäsenet palkitaan $20 arvoisella Best Western lahjakortilla (Travel Card) ensimmäisen majoituksen jälkeen.

 

best western rewards 450

 

 

 

Käyttö- ja osallistumisehdot

Käyttö- ja osallistumisehdot

Best Western Rewards® 2019 Kesäkampanja (“Kampanja”)

Käyttö- ja osallistumisehdot

 

Best Western Rewards® jäsenet † (“Jäsen(et)”) jotka : (a) ovat ennakkoon rekisteröityneet kampanjaan (joko nettisivun kautta www.bestwestern.com/rewardsrush2 tai muulla tapaa (esim. Best Western® hotellin vastaanotossa));(b) ja majoittuvat kampanjaehtojen mukaisesti * toukokuu 20. 2019 ja syyskuu 2. 2019 (“kampanja-aika”) välisenä aikana Best Western hotellissa; ja  (c) joilla on toimiva/oikea sähköpostiosoite Best Western Rewards kanta-asiakasohjelman profiilissaan , ansaitsevat yhden $20 USD arvoisen Best Western Travel Card® (“Lahjakortin”) kampanjan aikana.  Lahjakortti myönnetään asiakkaan/jäsenen paikallisessa valuutassa.  Lahjakortin voi käyttää missä tahansa Best Western hotellissa ympäri maailman.

Lahjakortit myönnetään aina jäsenen paikallisessa valuutassa** joka vastaa summaltaan noin 20 USD:a.  Lahjakorttia ei voi käyttää etukäteen ensimmäisen kampanjayön majoituksen  maksamiseen vaan se myönnetään 1-2 viikkoa ensimmäisen kampanjaehdot täyttävän majoituksen jälkeen. Ennakkorekisteröityminen kampanjaan sekä Best Western Rewards kanta-asiakasohjelman jäsenyys tai siihen liittyminen ennen ensimmäistä kampanjayöpymistä, on ehto kampanjaan osallistumisellePelkkä Best Western Rewards jäsenyys ei riitä kampanjaan osallistumiseen vaan kampanjaan on vielä erikseen rekisteröidyttävä. Best Western Rewards ohjelmaan voi veloituksetta liittyä osoitteessa bestwesternrewards.com. Lahjakortit ovat voimassa 120 päivää myöntämisen jälkeen. Viimeinen voimassolopäivämäärä lukee lahjakortissa. Pidennyksiä voimassaoloon, vaihtoa vastaavaan tuotteeseen tai kompensaatioita rahana ei myönnetä.

†Kaikki Best Western Rewards jäsenet ympäri maailman, kotipaikkakunnasta riippumatta voivat osallistua kampanjaan.

Kampanjaa ei voi yhdistää toiseen kampanjaan, muuhun allennukseen tai korvaavaan tuotteeseen/kampanjaan. Kampanjaan rekisteröitymistä ja osallistumista ei voi siirtää toiselle henkilölle.  Kampanjaan voidaan tehdä muutoksia ja peruutuksia sekä kampanja-aikaa voidaan muuttaa hotellista riippuen. Ansaittu lahjakortti lähetetään sähköisessä muodossa jäsenen Best Western Rewards profiilissa olevaan sähköpostiosoitteeseen  (huolimatta siitä vaikka jäsen olisi valinnut ettei halua vastaanottaa sähköposteja/viestintää Best Westerniltä ).  Lahjakortti lähetetään 1-2 viikon sisällä kampanjaehdot täyttävän majoituksen jälkeen. Lahjakortteja ei lähetetä millään muulla tapaa kuin jäsenen sähköpostiin . Kaikki Best Western Rewards ohjelman säännöt ovat voimassa kampanjan aikana. Osoitteesta bestwesternrewards.com löydät täydelliset ohjelman säännöt ja käyttöehdot. Kaikki Best Western Travel Card ohjelman säännöt ovat myös voimassa. Osoitteessa travelcard.bestwestern.com löydät myös nämä säännöt ja käyttöehdot.   

Pohjois-Amerikassa, Keski- tai Etelä -Amerikassa asuvien jäsenten asiakaspalvelunumero on 1-800-237-8483 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Iso-Britanniassa asuvia jäseniämme palvellaan osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  Aasian asiakaspalvelun tavoittaa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Australian, Uuden Seelannin, Afrikan tai Kiinan asiakaspalvelu Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  Kaikkia muita jäseniämme palvellaan Milanon asiakaspalvelunumerostamme  +800 22 73 28 85, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..   

  • Kampanjaehdot täyttävä majoittuminen; yksi tai useampi yhtäjaksoinen majoitusyö samassa Best Western ( poislukien Ison-Britannian hotellit ***) brändätyssä hotellissa. Poislukien majoitus, joka on varattu kolmannen osapuolen nettimatkatoimiston kautta, matkanjärjestäjän kautta tai on varattu erikoishintaan (tarkista Best Western Rewards ohjelman säännöt ja käyttöehdot eri varauskanavien kautta tehtyjen varauksien ja erikoishintojen oikeudesta ohjelman puitteissa myönnettyihin kanta-asiakaspisteisiin). Useammat perättäiset aina 24 tunnin sisällä tapahtuvat sisään- ja uloskirjoittautumiset, samassa hotellissa lasketaan yhdeksi majoituskerraksi ( esim 3 erillistä varausta peräkkäisille päiville lasketaan yhdeksi majoituskerraksi). Kampanjaan hyväksyttävien  majoituskertojen tulee tapahtua viimeistään 2. Syyskuuta  2019 mennessä, joka on kampanjan viimeinen voimassaolopäivä..

 

**Asikkaille joiden kotimaan pääasiallinen valuutta on USD, CAD, GBP, tai  EUR, myönnetään  $20 arvoinen lahjakortti omassa valuutassaan, muutoin myönnetään  $20 USD lahjakortti.

Jokainen  Best Western® brändätty hotelli on yksityisesti omistettu ja operoitu.  Best Western ja  Best Western merkit ovat rekisteröityjä tuote- ja tavaramerkkejä, jotka omistaa Best Western International, Inc. © 2017-©2018 Best Western International, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

 

Menu

 Finnish
Menu