Yövy 3 yötä ja saat 100 € Best Western®-lahjakortin.

 

Rekisteröidy ennen kampanjan alkua! Best Western Rewards® -jäsenet, jotka majoittuvat 3 kampanjayöpymistä, joko erillisiä tai peräkkäisiä, 4. joulukuuta 2023 ja 4. helmikuuta 2024 välisenä aikana missä tahansa Best Western® Hotels & Resorts -merkkisessä hotellissa Irlannissa, Afrikassa, Espanjassa, Israelissa, Kazakstanissa, Georgiassa, Ukrainassa, Puolassa, Suomessa, Portugalissa, Alankomaissa, Belgiassa tai Liettuassa, ansaitsevat kampanjayöpymisten jälkeen 100 dollarin arvoisen Best Western -lahjakortin.

Best Western -lahjakorttien voimassaolo päättyy 31. toukokuuta 2024. Rewards-jäsen voi ansaita enintään yhden (1) 100 dollarin Best Western -lahjakortin kampanjajakson aikana.

Lahjakortin saaminen kestää n. 2 viikkoa hyväksyttävän kampanjayöpymisen jälkeen. Lahjakortti lähetetään sähköisesti jäsenen sähköpostiosoitteeseen (riippumatta siitä, onko jäsen kieltäytynyt Best Westernin viestinnästä).

  • Huomaa, että BWR:n jäsenen on kirjauduttava tililleen ja rekisteröidyttävä siihen maahan, johon hän matkustaa, jotta hän voi saada kampanjan valitsemalleen matkalle.
  • Odota 7-10 työpäivää hyväksyttävän kampanjamajoituksen jälkeen, jotta kampanjapisteet voidaan kirjata Best Western Rewards -tilillesi. Bonuspisteiden avulla ansaitset ilmaiset yöpymiset nopeammin.

 

Thank you for registering!

Start saving by booking online now!

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

Olet jo jäsen?

log-in

Liity jo tänään saadaksesi erikoistarjouksia
Error - Member Not Found
Member is not eligible for promo.
Liity Nyt
or

Et ole vielä jäsen?

Liity Nyt.

Liity ilmaiseen Rewards ohjelmaamme ja rekisteröidyt automaattisesti tähän kampanjaan 

Liity Nyt.

Yövy 3 yötä ja saat 100 dollarin Best Western®-lahjakortin.

Confirmation registered promotion message

Confirmation registered message
Confirmation registered button

Yövy 3 yötä ja saat 100 dollarin Best Western®-lahjakortin.

promotion message

registered message
ROGISTER NOW
There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

 

Ehdot ja edellytykset

2023/ 2024 Winter Promotion

Terms and Conditions

 

Best Western Rewards® ("BWR") -jäsenet ("Rewards-jäsen(t)"), jotka (a) rekisteröityvät tähän kampanjaan bestwestern.com-sivustolla tai muulla tavoin sallitulla tavalla (esim., minkä tahansa Best Western® -merkkisen hotellin vastaanotossa), (b) suorittavat vähintään kolme (3) kelpoisuusehdot täyttävää yöpymistä* 4. joulukuuta 2023 ja 4. helmikuuta 2024 välisenä aikana ("kampanja-aika") missä tahansa Best Western -merkkisessä hotellissa Irlannissa, Espanjassa, Portugalissa, Puolassa, Suomessa, Liettuassa ja Alankomaissa, Belgiassa, Afrikassa, Israelissa, Kazakstanissa, Ukrainassa, Georgiassa ja (c) jolla on voimassa oleva sähköpostiosoite, joka on mainittu Rewards-jäsenen tiliprofiilissa kampanjaan rekisteröitymisen yhteydessä, ansaitsee yhden (1) 100 USD/EUR/CAD** Best Western® -lahjakortin ("lahjakortti"). Kampanjan aikana on rajoitettu yksi (1) 100 USD/ EUR/CAD dollarin lahjakortti Rewards-jäsentä kohti. Lahjakorttien voimassaolo päättyy 31. toukokuuta 2024.

Kampanjaan ilmoittautuminen ja BWR-jäsenyys vaaditaan ennen ensimmäistä hyväksyttävää yöpymistä. Ennen kampanjaan rekisteröitymistä ja BWR-jäseneksi rekisteröitymistä/jäsenyyttä tehtyjä yöpymisiä ei lasketa mukaan kampanjan vaatimusten täyttämiseen. BWR-ilmoittautuminen voidaan tehdä osoitteessa bestwesternrewards.com.

Lahjakortin saamiseen on varattava noin kaksi (2) viikkoa kolmannen hyväksyttävän yöpymisen päättymisestä. Lahjakortti lähetetään sähköisesti Rewards-jäsenen sähköpostiosoitteeseen (riippumatta siitä, onko Rewards-jäsen kieltäytynyt Best Westernin yhteydenotoista). Lahjakorttia ei lähetetä postitse tai muulla tavoin kuin palkintojäsenen sähköpostiosoitteeseen, joka on rekisteröity palkintojäsenen tiliprofiiliin. Lahjakorttien voimassaolo päättyy 31. toukokuuta 2024. Lahjakortin voimassaoloaika on ilmoitettu lahjakortissa. Pidennyksiä, korvauksia tai korvaavia tuotteita ei ole saatavilla. Lahjakorttia ei voi käyttää sen yöpymisen maksamiseen, jonka aikana Rewards-jäsen oli oikeutettu saamaan lahjakortin tämän kampanjan mukaisesti. Lahjakortti voidaan käyttää myöhempään oleskeluun sen jälkeen, kun lahjakortti on saatu. Käy osoitteessa travelcard.bestwestern.com tutustumassa täydellisiin lahjakortin ehtoihin.

Kampanja ei ole siirrettävissä. Kampanja ei ole voimassa minkään muun tarjouksen, kampanjan tai alennuksen kanssa.  Kampanja voidaan peruuttaa tai muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Kaikkia BWR-ohjelman sääntöjä sovelletaan. Käy osoitteessa bestwesternrewards.com tutustumassa BWR-ohjelman täydellisiin ehtoihin.

* Tässä kampanjassa "hyväksyttävä yöpyminen" määritellään yöpymiseksi missä tahansa Best Western -merkkisessä hotellissa Irlannissa, Espanjassa, Portugalissa, Puolassa, Suomessa, Liettuassa, Alankomaissa, Belgiassa, Afrikassa, Israelissa, Kazakstanissa, Ukrainassa ja Georgiassa pisteiden keruuseen oikeuttavalla hinnalla, lukuun ottamatta yöpymistä, joka on varattu online-matkatoimiston kautta, yöpymistä, joka on varattu matkanjärjestäjän kautta tai yöpymistä, joka on varattu erityisellä alennushinnalla (lisätietoja kelpoisuusvaatimuksista on BWR-ohjelman säännöissä osoitteessa bestwesternrewards.com). Kampanjayöpymiset voivat olla peräkkäisiä tai erillisiä ja tapahtua samassa Best Western -merkkisessä hotellissa tai eri hotelleissa. Kampanja-aikana tehtyjen hyväksyttävien kampanjayöpymisten on oltava päättyneet viimeistään 4. helmikuuta 2024, jotta ne voidaan laskea mukaan kampanjaan.

** ** Rewards-jäsenille myönnetään lahjakortti vain USD-, EUR- tai CAD-valuutassa. USD Afrikassa, IVY-maissa, Georgiassa, Israelissa, Kazakstanissa ja Ukrainassa asuville. EUR Irlannin, Espanjan, Puolan, Suomen, Portugalin, Alankomaiden, Belgian ja Liettuan asukkaille. CAD Kanadan asukkaille. Kaikki muut Rewards-jäsenet näiden maiden ulkopuolella saavat USD-lahjakortin.

Jokainen Best Western® -merkkinen hotelli on itsenäisesti omistettu ja operoitu. Best Western ja Best Western -merkit ovat Best Western International, Inc:n palvelumerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä ©2023 Best Western International, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Menu

 Finnish
Menu