* Pakolliset kentät

Thank You

Thank you for enrolling in Best Western Rewards®. Your membership materials will be sent shortly.

liity kanta-asiakkaaksi

Sisäänkirjautumistiedot

Yhteystiedot

Osoite

Yhteystiedot

Ansainta

Viestintä

Haluan vastaanottaa tarjouksia ja muuta markkinointimateriaalia Best Westerniltä

Haluan vastaanottaa tarjouksia ja muuta markkinointimateriaalia Best Westernin kolmannen osapuolen partnereilta

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

BEST WESTERN INTERNATIONAL, INC.:n TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

 VIIMEISIN PÄIVITYS: toukokuu 2018

Best Western International, Inc. (jäljempänä ”BWI”, ”me”) on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja haluaa sinun tietävän, miten keräämme, käytämme ja paljastamme henkilötietoja (määritetty jäljempänä). ”BWI” ja ”me” viittaavat tässä käytännössä niiden käyttöyhteydestä riippuen yhteisesti sekä BWI:hin että kaikkiin BWI:n tytäryhtiöihin, mukaan lukien SureStay, Inc.

Käyttämällä tätä verkkosivustoa tai mobiilisovellusta (jäljempänä ”sivusto”), mukaan lukien tekstiviesti, antamalla henkilötietoja (määritetty jäljempänä) BWI:lle tai ilmaisemalla muulla tavoin hyväksyväsi markkinointi- tai muiden tietojen vastaanottamisen meiltä hyväksyt kaikki tässä tietosuojakäytännössä mainitut henkilötietojesi käyttötavat. Jos et hyväksy tietosuojakäytännön ehtoja, älä käytä sivustoa tai anna mitään henkilötietoja BWI:lle sivuston kautta tai muulla tavoin.

Tietosuojakäytännössä ei kuvailla kolmansien osapuolten suorittamaa tietojen keräämistä, käyttöä tai paljastamista mukaan lukien kolmannet osapuolet, jotka omistavat Best Western® -tuotemerkkiä käyttäviä hotelleja ja kiinteistöjä (jäljempänä ”lisensoidut hotellit”), tai vastaavat niiden toiminnasta, ja sekä Yhdysvaltojen ulkopuolella useissa eri maissa ja monilla maantieteellisillä alueilla sijaitsevat lisensoitujen hotellien alilisensointiluvan saaneet ulkoisen tahon järjestöt (jäljempänä ”sidosyhtiöt”). Huomaa, että lisensoidut hotellit ja sidosyhtiöt ovat itsenäisiä tahoja, joita BWI tai BWI:n tytäryhtiöt eivät omista tai ohjaa. Lisensoiduilla hotelleilla ja sidosyhtiöillä voi olla omia tietosuojakäytäntöjä, jotka voivat poiketa tästä tietosuojakäytännöstä. Jos haluat tietoja lisensoitujen hotellien tai sidosyhtiöiden tietosuojakäytännöistä, lue kyseisten tahojen tietosuojakäytännöt.

Vaikka tietosuojakäytäntö pyrkii kuvailemaan maailmanlaajuista tietojenkäsittelytoimintaamme mahdollisimman laajasti, toimintaa saatetaan rajoittaa joillakin lainkäyttöalueilla kyseisen alueen lakien sisältämien rajoitusten mukaisesti. Mikäli tietosuojakäytännössä kuvailtu toiminta ei ole sallittua maasi, osavaltiosi tai maakuntasi lainsäädännössä, hyväksyt, että tietosuojakäytännön muut, sallitut osat ovat voimassa lain sallimissa rajoissa.

KERÄTTÄVÄT HENKILÖTIEDOT

 BWI voi kerätä sinulta ”henkilötietoja”, joilla tarkoitetaan tietoja, jotka yksilöivät sinut ja joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa.  Saatamme kerätä esimerkiksi seuraavia:

 • yhteystietoja, kuten nimi, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero;
 • luottokortin numeron tai muun maksutilin numeron, laskutusosoitteen ja muita maksu- ja laskutustietoja (jäljempänä ”maksutiedot”);
 • Best Western Rewards® (jäljempänä ”BWR®”) -kanta-asiakasohjelman jäsentietoja, online-käyttäjätilin tietoja, profiili- tai salasanatietoja ja tietoja lentopisteiden keräysohjelman tai matkustuskumppaniohjelman jäsenyydestä;
 • viestejäsi ja viestikopioita, jos otat meihin yhteyttä;
 • erityistoiveiden täyttämiseen liittyviä tietoja (esim. sairaudet, jotka edellyttävät erityismajoitusta);
 • majoittumistietoja, kuten käyttämäsi hotellit, saapumis- ja lähtöpäivämäärät sekä ostetut hyödykkeet ja palvelut;
 • videovalvonnan, avainkortin ja muiden turvallisuusjärjestelmien kautta kerättäviä tietoja; ja
 • rajoitetuissa tapauksissa asiakasluottoon liittyviä tietoja.

Voimme kerätä henkilötietoja eri lähteistä, esimerkiksi:

 • sivuston kautta;
 • varaus- ja puhelinkeskusten kautta;
 • sosiaalisen median ja brändikanavien kautta (esim. Facebook, Twitter);
 • BWI:n tytäryhtiöiltä, lisensoiduilta hotelleilta, sidosyhtiöiltä ja muilta ulkoisilta tahoilta; tai
 • kun muulla tavalla annat henkilötietojasi meille vapaaehtoisesti, kuten kanta-asiakasohjelmamme (BWR) yhteydessä.

Saatamme myös yhdistellä henkilötietoja, joita on saatavilla julkisesti tai joita saamme muilta tai ristiviittaamalla muiden kanssa. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö erikseen tai yhdessä tapahtuu tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti ja siinä kuvattuihin tarkoituksiin.

Jos jaat meille vapaaehtoisesti ”arkaluonteisia tietoja” (esim. terveyteesi liittyviä tietoja), niitä käytetään ainoastaan tarpeen mukaan erityistoiveiden täyttämiseen (esim. sairaudet, jotka edellyttävät erityismajoitusta).  Jos välität meille vapaaehtoisesti esimerkiksi terveydentilaan liittyvän toiveen, voimme tallentaa sen ja käyttää tietoa, jotta lisensoitu hotelli voisi tarjota huoneen, jossa on tarvittava varustus. Emme kerää tai tallenna arkaluonteisia tietoja, ellet anna niitä meille vapaaehtoisesti.  Antamalla arkaluonteisia tietoja annat meille nimenomaisen lupasi kerätä, käsitellä ja tallentaa kyseiset tiedot tämän tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti.

Best Western Rewards® -ohjelma (”BWR®”) Program

BWR-ohjelmaan rekisteröityminen edellyttää joidenkin henkilötietojen antamista. Nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi tarvitaan tilisi luomiseen ja hallintaan, BWR-ohjelman hallinnointiin ja BWR-ohjelman etujen tarjoamiseen sinulle. 

BWR-ohjelmaan rekisteröityminen ja jäsenyyden ylläpitäminen tarkoittaa, että hyväksyt BWR-ohjelman ehdot (luettavissa osoitteessa www.bestwesternrewards.com), ja ne muodostavat nimenomaisen kirjallisen hyväksyntäsi kaikille henkilötietoihisi liittyville toimenpiteillemme tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Mikäli jatkat sivuston käyttämistä BWR-ohjelman päättymisen jälkeen, se tarkoittaa, että hyväksyt kaikki henkilötietoihisi liittyvät toimenpiteemme tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

BWI:N KERÄÄMIEN HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTAVAT 

BWI kerää henkilötietoja vierailijoista, sivustolla kävijöistä ja muista henkilöistä, jotta voisimme tarjota jokaisen tarpeita vastaavan käyttäjäkokemuksen. BWI voi kerätä, käyttää ja paljastaa henkilötietoja seuraavia tarkoituksia varten:

 • Varaus- tai tietopyynnön täyttäminen. Pyyntöjesi täyttämiseen, kuten luottokorttitapahtuman suorittamiseen tai varauksen tekemiseen johonkin lisensoiduista hotelleista eri puolilla maailmaa keskitetyn varausjärjestelmämme kautta tai pyytämiesi markkinointiviestien, tietojen tai muiden uutiskirjeiden lähettämiseen sinulle (sekä kyseisten uutiskirjeiden ja sivuston yksilöintiin toiveitasi vastaaviksi). Jos esimerkiksi teet varauksen BWI:n keskitetyssä varausjärjestelmässä, saatamme kerätä sinulta maksutietoja ja saatamme käyttää ja paljastaa kyseisiä maksutietoja varauksesi tekemistä varten. BWI:llä on maailmanlaajuisesti käytössä oleva verkkosivusto, puhelukeskuksia ja tietokantatietokoneita Yhdysvalloissa ja muualla eri puolilla maailmaa, joita käytetään BWI:n liiketoiminnan tukemiseen ja helpottamaan keskitetyn varauspalvelun toimintaa ja ylläpitoa.
 • Jäsenyysohjelmat. Pystyäksemme hallinnoimaan ja ylläpitämään vapaaehtoisia jäsenyysohjelmia, kuten BWR-kanta-asiakasohjelmaa, jonka jäsenet voivat ansaita ja lunastaa palkintoja, pisteitä tai hyvityksiä ohjelmiin liittyen. Lue BWR-ohjelman yksityiskohtaiset ehdot ja säännöt osoitteesta www.bestwesternrewards.com.
 • Best Western Travel Card®. Best Western Travel Card -kortin käsittelyyn ja toimittamiseen. Best Western Travel Card -kortille kertyvää rahallista arvoa voi käyttää yöpymiskulujen (huonehinnan ja sovellettavien verojen) maksamiseen eri puolilla maailmaa sijaitsevissa lisensoiduissa hotelleissa. BWI saattaa käyttää henkilötietojasi myös silloin, kun Best Western Travel Card -korttisi ja sillä olevan rahallisen arvon käyttäminen niin edellyttää.  Best Western Travel Card -kortin tarkemmat käyttöehdot ovat nähtävissä osoitteessa www.travelcard.bestwestern.com.
 • Hallinnolliset toimenpiteet ja muu viestintä. Jotta pystymme lähettämään sinulle tärkeitä BWI:n sivustoa sekä ehtojen ja käytäntöjen muutoksia koskevia tietoja tai muita hallinnollisia asioita koskevia tietoja (esim. matkavarauksiasi koskevia tietoja, kuten varausvahvistuksia). BWI voi käyttää henkilötietojasi myös selvittääkseen, oletko oikeutettu käyttämään ja hyödyntämään sinua mahdollisesti kiinnostavia BWI:n, BWI:n tytäryhtiöiden ja kolmansien osapuolten (lisensoidut hotellit ja sidosyhtiöt mukaan lukien) tuotteita, ohjelmia, päivityksiä, tapahtumia, erikoistarjouksia ja palveluita, ja/tai – mikäli olet antanut siihen luvan – tiedottaakseen sinua kaikista edellä mainituista.  Tästä asiasta on lisätietoja tämän käytännön alla olevassa Sinun valintasi -kohdassa.
 • Kampanjat. Arvontojen, kilpailujen tai muiden markkinointi- ja kampanjointitoimenpiteiden (jäljempänä yhteisesti ”kampanjat”) toteuttamiseen. BWI pyytää sinulta yleensä tiettyjä henkilötietoja osallistuessasi sellaiseen kampanjaan, ja mikäli voitat jonkin palkinnon, kerättyjä henkilötietojasi voidaan käyttää jatkossa kampanjan toteuttamiseen. Näihin kampanjoihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista, ja voit valita itse, haluatko antaa henkilötietojasi BWI:lle. Jos osallistut mihin tahansa kampanjaan, lue sen mahdolliset säännöt huolellisesti, koska niissä voi olla tärkeitä lisätietoja BWI:n tavoista käyttää henkilötietojasi. Mikäli henkilötietojesi käsittelyä koskevat kampanjan säännöt ovat ristiriidassa tämän käytännön kanssa, tilanteeseen sovelletaan kampanjan ehtoja.
 • Kyselyt. Kyselyjen järjestämiseen ja toteuttamiseen sekä pyytääkseen sinua vastaamaan kyselyihin, joiden avulla BWI pystyy tarjoamaan vierailleen ja sivustonsa käyttäjille parempia tuotteita ja palveluita. Kyselyihin osallistuminen ja niihin vastaaminen on täysin vapaaehtoista.
 • Asiakastuki. Asiakastukeen tulevien kysymysten ja tiedustelujen seurantaan ja käsittelyyn, niihin vastaamiseen sekä asiakaskokemuksen parantamiseen. BWI voi siirtää henkilötietojasi ulkopuolisille palveluntarjoajille, sidosyhtiöille ja lisensoiduille hotelleille, jotta nämä ulkopuoliset tahot pystyvät seuraamaan ja käsittelemään asiakastukeen tulleita tiedusteluja sekä vastaamaan niihin.
 • Sisäiseen liiketoimintaan liittyvät tarkoitukset. Sisäisiin liiketoimintaan liittyviin tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, tarkastuksiin, uusien tuotteiden kehittämiseen, sivuston parantamiseen, palveluiden kehittämiseen, käyttötapojen ja verkkoliikennemallien tunnistamiseen, kampanjoidemme tehokkuuden selvittämiseen sekä sopimuspohjaisten velvoitteidemme (kuten sopimukseen perustuva velvoite BWR-pisteiden tai lentomailien ansaitsemisesta tai lunastamisesta kumppanilentoyhtiöiden kautta) täyttämiseen.
 • BWI:n lainmukaiset velvoitteet.  Noudattaaksemme sovellettavien lakien, tuomioistuimen määräyksen, haasteen tai muun oikeudenkäyntimenettelyn johdosta aiheutuvia lainmukaisia tai säädöksiin perustuvia vaatimuksia tai määräyksiä.
 • Käyttöehdot.  BWI voi ottaa käyttöön tai soveltaa omia käyttöehtojaan ja/tai muita sopimuksia ja käytäntöjä.
 • Sähköpostiviestien lähettäminen ystäville. Pyytääkseen sinulta lupaa lähettää BWI:n tuotteita, palveluita ja lisensoituja hotelleja koskevia tietoja toiselle henkilölle, kuten ystävälle tai työtoverille. Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, sinua saatetaan pyytää antamaan BWI:lle kyseisen henkilön nimi ja sähköpostiosoite, ja BWI saa käyttää niitä, jotta se pystyy lähettämään edellä mainittuja viestejä kyseiselle henkilölle (ja kaikki tässä yhteydessä antamasi henkilötiedot, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi, ilmoitetaan myös kyseiselle henkilölle). Jos käytät tätä ominaisuutta, vakuutat niin tekemällä, että sinulla on lupa käyttää tulevan vastaanottajan nimeä ja sähköpostiosoitetta ja antaa se BWI:lle tätä tarkoitusta varten. BWI ei käytä vastaanottajan henkilötietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin kyseisen sähköpostin lähettämiseen, ellemme ilmoita sinulle muista käyttötarkoituksista silloin kun annat tietoja meille tai ellemme ole keränneet kyseisiä henkilötietoja erikseen jollain muulla tavalla.
 • Yhteistyö- eli co-brand-luottokortti.  Best Westernin co-brand-luottokortin markkinointiin ja kortin hankkimiseen vaaditun kelvollisuuden arviointiin.
 • Muut käyttötarkoitukset.  BWI voi käyttää henkilötietojasi myös muilla tietojen antamisen yhteydessä kuvatuilla tavoilla, sekä muihin sellaisiin käyttötarkoituksiin, joihin olemme saaneet suostumuksesi.

BWI:N HENKILÖTIETOJEN JAKAMIS- JA LUOVUTUSTAVAT 

 • BWI:n tytäryhtiöt. BWI voi jakaa henkilötietojasi BWI:n tytäryhtiöille, jotta nämä voivat käyttää kyseisiä henkilötietoja tässä käytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. BWI:n tytäryhtiöt ovat velvollisia suojaamaan henkilötietojasi tämän käytännön mukaisesti. BWI on se taho, joka vastaa näiden yhteisesti käytettyjen henkilötietojen hallinnoinnista.
 • Lisensoidut hotellit, sidosyhtiöt ja kolmannet osapuolet. BWI saattaa jakaa henkilötietojasi myös lisensoitujen hotellien, sidosyhtiöiden ja muiden ympäri maailmaa sijaitsevien kolmansien osapuolten kanssa tässä käytännössä kuvattuihin käyttötarkoituksiin (esim. lähettääkseen varaustietosi kyseiselle lisensoidulle hotellille tai sidosyhtiölle, välittääkseen lisensoiduille hotelleille, sidosyhtiöille tai muille kolmansille osapuolille tietoja BWR-ohjelman yhteydessä ansaitsemistasi palkinnoista, pisteistä tai hyvityksistä, sekä salliakseen sen, että lisensoidut hotellit, sidosyhtiöt ja kolmannet osapuolet pystyvät selvittämään, oletko oikeutettu käyttämään ja hyödyntämään sinua mahdollisesti kiinnostavia tuotteita, ohjelmia ja kampanjoita ja, mikäli olet antanut siihen luvan, tiedottamaan sinulle niistä).
 • Ulkopuoliset palveluntarjoajat. BWI käyttää useita ulkopuolisia palveluntarjoajia, jotka tarjoavat BWI:n puolesta tiettyjä tuotteita ja palveluita, kuten varauspalveluita, luottokorttien ja maksujen käsittelyä ja laskutuspalveluita, IT-palveluita, asiakastukea, sähköpostien välityspalveluita, sähköposti- ja suoramarkkinointikampanjoina toteuttavien kampanja- ja markkinointimateriaalien välitys- ja toimituspalveluita, kävijäkyselyiden ja kampanjoiden hallinnointia, hallinnollisia palveluita, tietojen analysointia sekä muita vastaavia palveluita. BWI saattaa jakaa henkilökohtaisia tietojasi, mikäli se on tarpeen, jotta edellä mainitut ulkopuoliset tahot pystyvät tarjoamaan kyseisiä palveluita tai mikäli BWI:n jatkuva liiketoiminta (mukaan lukien erilaiset ohjelmat, kuten BWR ja Best Western Travel Card) sitä edellyttää. Mikäli BWI ulkoistaa henkilötietojesi käsittelyn ulkopuolisille tahoille tai antaa henkilökohtaisia tietoja ulkopuolisille palveluntarjoajille, BWI edellyttää, että nämä ulkopuoliset tahot suojaavat henkilötietosi kohtuulliseksi katsottavilla tietosuojamenettelyillä ja käyttävät kyseisiä henkilötietoja vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne on heille annettu.
 • BWR-kumppanit. BWI voi myös jakaa henkilötietojasi BWI:n kumppaneina toimiville tai BWR-ohjelmassa mukana oleville yrityksille, jotta pystyt ansaitsemaan ja lunastamaan palkintoja, pisteitä ja hyvityksiä BWR-jäsenyytesi sekä ansainta- ja kulutusvalintojesi (esim. BWR-pisteiden ansaitsemiseen valittujen kumppanilentoyhtiöiden valinnan) mukaisesti.
 • Kampanjat. Kampanjoiden yhteydessä lähetettyjä henkilötietoja voidaan jakaa kyseisten kampanjoiden ulkopuolisille tukijoille (riippumatta siitä, ovatko kyseiset kampanjat BWI:n isännöimiä) tai muulla tavalla kyseisen kampanjan sääntöjen mukaisilla toimilla.
 • Tietojen siirtäminen. Siinä tapauksessa, että BWI:n tai BWI:n tytäryhtiöiden liiketoiminta, varat tai varasto tai niiden mikä tahansa osa joutuu uudelleenjärjestelyn, fuusion, myynnin, yhteisyritykselle tai toiselle taholle siirron tai muun järjestelyn kohteeksi (mukaan lukien konkurssin tai vastaavien menettelyjen yhteydessä), BWI voi siirtää kaikki tai jotkin tämän käytännön mukaisesti keräämänsä tiedot eteenpäin.  Toiminnan jatkaja, luovutuksensaaja tai siirronsaaja voi käyttää henkilötietojasi tässä käytännössä kuvatulla tavalla.
 • Sosiaaliset verkostot ja foorumit. BWI saattaa ottaa käyttöön vuorovaikutteisia palveluita (esim. ilmoitustauluja, keskustelupalstoja ja blogeja), joiden kautta käyttäjät voivat julkaista tietoja ja materiaaleja BWI:n sivustolla. Ota huomioon, että kaikista kyseisissä palveluissa julkaisemistasi tiedoista tulee julkista tietoa ja ne voivat olla sivuston kävijöiden ja muiden ihmisten saatavilla. BWI kehottaa noudattamaan tarkkaa harkintaa ja varovaisuutta, mikäli päätät luovuttaa henkilötietojasi tai mitään muita tietoja näissä palveluissa. Jos päätät vapaaehtoisesti julkaista henkilötietojasi edellä mainitun kaltaisessa kanavassa, tietosi voivat olla muiden saatavilla ja niitä voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen.
 • Virkavalta, hätätilanteet, sääntöjen ja määräysten noudattaminen. BWI voi luovuttaa henkilötietojasi seuraavissa tapauksissa: (i) mikäli BWI:llä on syytä uskoa, että se on tarpeen, jotta BWI pystyy tunnistamaan henkilöitä tai tahoja, jotka saattavat aiheuttaa vahinkoa sinulle, BWI:lle, BWI:n tytäryhtiöille, lisensoiduille hotelleille, sidosyhtiöille tai joillekin muille, ja ottamaan näihin yhteyttä tai nostamaan kanteen näitä vastaan; (ii) mikäli BWI uskoo, että sovellettava laki tai määräys (käyttäjän asuinmaan ulkopuoliset lait ja määräykset mukaan lukien) niin edellyttää; (iii) haaste, tuomioistuimen päätös tai muu oikeudenkäyntimenettely niin määrää; (iv) laillisten oikeuksiensa varmistamiseksi ja käyttämiseksi, oikeusvaateilta puolustamiseksi tai BWI:n tai BWI:n minkä tahansa tytäryhtiön, lisensoidun hotellin tai sidosyhtiön toiminnan suojaamiseksi; (v); BWI:n, BWI:n tytäryhtiöiden, lisensoitujen hotellien, sidosyhtiöiden, sinun tai muiden oikeuksien, yksityisyyden, turvallisuuden tai omaisuuden suojaamiseksi; (vi) mikäli BWI epäilee laitonta toimintaa ja haluaa tutkia sitä, estää sen tai puuttua siihen; (vii) tutkiakseen tai estääkseen mahdollisia petoksia tai väärinkäytöksiä tai puuttuakseen niihin; (viii) tutkiakseen tai estääkseen tilanteita tai puuttuakseen tilanteisiin, jotka saattavat uhata kenen tahansa henkilön fyysistä turvallisuutta, (ix) tutkiakseen tai estääkseen BWI:n käyttöehtojen tai muiden sopimusten tai käytäntöjen rikkomuksia tai puuttuakseen näihin rikkomuksiin, tai (x) mikäli laki muuten niin edellyttää tai sallii.
 • Luoton myöntäminen.  Kun käyttäjä hakee Best Westernin co-brand-luottokorttia, hänen henkilötietojaan käytetään ja ne julkistetaan asiaankuuluville kolmansille osapuolille voimassa olevien lakien mukaisesti, jotta BWI pystyy määrittämään, onko käyttäjällä oikeus saada kyseinen luottokortti, ja jotta kortin myöntäjällä on mahdollisuus päättää, myöntääkö se käyttäjälle luottoa ja/tai jatkaako se käyttäjän olemassa olevaa luottoa.
 • Tietojen siirtämiseen liittyvä vastuu.  Mikäli palveluntarjoaja, joka saa BWI:ltä EU-alueeseen kuuluvan rekisteröidyn tai sveitsiläisen rekisteröidyn henkilötietoja, toimii EU:n ja Yhdysvaltain tai Sveitsin ja Yhdysvaltain välisen Privacy Shield -järjestelyn periaatteiden vastaisella tavalla, BWI on vastuussa näistä toimista, mikäli BWI ei pysty todistamaan, ettei se ole vastuussa niiden aiheuttamisesta.

EI-HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

BWI voi kerätä myös ”ei-henkilökohtaisia tietoja”, joilla tarkoitetaan koottuja ja/tai nimettömiksi muutettuja tietoja, väestötietoja ja mitä tahansa muita tietoja, jotka eivät paljasta henkilöllisyyttäsi.  Koska sinua ei voida tunnistaa ei-henkilökohtaisten tietojen avulla, BWI voi käyttää ja jakaa niitä BWI:n tytäryhtiöiden, lisensoitujen hotellien, sidosyhtiöiden ja muiden ulkopuolisten tahojen kanssa mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien mutta ei niihin rajoittuen, sivuston käytettävyyden ja käyttökokemuksen varmistamiseen ja parantamiseen, BWI:n palveluiden räätälöintiin, verkkoliikenteen käyttömallien analysointiin, asiakaspalvelun kehittämiseen ja parantamiseen, sekä muihin liiketoimintaan liittyviin tarkoituksiin. Kun käytät BWI:n sivustoa, BWI ja sen palveluntarjoajat saattavat tallentaa automaattisten tietojenkeräysmenetelmien avulla joitakin ei-henkilökohtaisia tietoja, kuten tietokoneen tyyppi (Windows vai Macintosh), näytön tarkkuus, käyttöjärjestelmän versio, internet-selain ja internet-selaimen versio. 

Lisäksi BWI saattaa pyytää joitakin ulkopuolisia seuranta- ja markkinointipalveluiden tarjoajia keräämään ja analysoimaan sivuston käyttöä koskevia tietoja edellä mainitun kaltaisilla automaattisilla tietojenkeräystekniikoilla. Nämä kolmannet osapuolet toimivat BWI:n pyytämällä tavalla ja keräävät ja antavat BWI:lle sivuston käyttöä koskevia tietoja, mittaavat ja tutkivat BWI:n mainosten tehokkuutta, seuraavat sivukohtaisia käyttömääriä ja käyttäjien sivustolla liikkumista, auttavat BWI:tä kohdistamaan ja seuraamaan bannerimainosten käyttöä BWI:n sivustolla ja muilla sivustoilla sekä seuraamaan BWI:n markkinointikumppanien sivustoilla olevia ja BWI:n sivustolle johtavien linkkien käyttöä. BWI ei pysty hallitsemaan näiden kolmansien osapuolten seurantatekniikoita tai niiden käyttötapoja. Mikäli sinulla on mainokseen tai muuhun kohdistettuun sisältöön liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä suoraan siitä vastaavaan tarjoajaan.

Evästeet

BWI voi kerätä myös evästeisiin liittyviä tietoja.Eväste on yksinkertainen tekstitiedosto, jonka sivuston palvelin tallentaa tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen.Se sisältää nimettömiä tietoja, kuten yksilöllisen tunnisteen ja sivuston nimen, sekä joitakin numeroita ja lukuja.Evästeiden avulla verkkosivustot pystyvät muistamaan tekemäsi valinnat ja ostoskoriin siirtämäsi tuotteet.Useimmat selaimet kertovat sinulle, miten voit estää uusien evästeiden tallentamisen, saada ilmoituksen uuden evästeen vastaanottamisesta ja poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä. Näiden ohjeiden pitäisi olla löydettävissä käyttämäsi selaimen Ohje-toiminnon avulla.  Voit myös käydä sivustolla www.allaboutcookies.org, jolla annetaan paljon tietoa siitä, miten evästeet voidaan kytkeä pois käytöstä useimmissa selaimissa. Huomaa, että tämän sivuston jotkin osat eivät välttämättä ole käytettävissä tai eivät välttämättä toimi oikein, jos poistat evästeet käytöstä tai estät evästeiden vastaanottamisen.

IP-OSOITTEET

IP-osoitteesi on numero, jonka internet-palveluntarjoajasi antaa automaattisesti sille tietokoneelle, jolta käytät sivustoa. Tämä numero tunnistetaan ja kirjataan automaattisesti BWI:n palvelimen lokitiedostoihin aina kun käyttäjä käy BWI:n sivustolla, ja numeron yhteydessä lokiin tallennetaan myös tieto kunkin käyntikerran ajankohdasta ja käytety(i)stä sivu(i)sta. IP-osoitteiden kerääminen on normaali internetin käyttöön liittyvä käytäntö, ja monet sivustot tekevät sitä automaattisesti. BWI käyttää IP-osoitteita eri käyttötarkoituksiin, kuten sivuston käyttömäärien laskemiseen, palvelinongelmien selvittämiseen, oikeutetun käyttäjäistunnon validointiin Googlen® captchan avulla sekä sivuston hallinnointiin. Huomaa, että BWI käsittelee IP-osoitteita, palvelimen lokitiedostoja ja niihin liittyviä tietoja ei-henkilökohtaisina tietoina, paitsi niissä tilanteissa, joissa sovellettava laki toisin edellyttää.

ÄLÄ SEURAA

Saatat pystyä määrittämään selaimesi asetuksista, annatko sivustojen kerätä ajan mittaan tietoja omasta verkkokäyttäytymisestäsi eri sivustoilla ja verkkopalveluissa.  BWI:n sivusto ei tällä hetkellä vastaa tällaisiin Älä seuraa -pyyntöihin tai muihin vastaaviin selaimen asetuksissa määritettyihin asetuksiin, joten sivusto saattaa edelleen kerätä tietoja tässä käytännössä kuvatulla tavalla. Kuten edellä olevassa Ei-henkilökohtaiset tiedot -kohdassa on mainittu, BWI antaa käyttäjän kuitenkin jossain määrin vaikuttaa hänestä kerättäviin tietoihin selaimen evästeasetusten säätöjen avulla.

ULKOPUOLISET SIVUSTOT

Sivustolla voi olla linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin. Nämä linkitetyt sivustot (joihin saattaa sisältyä lisensoitujen hotellien, sidosyhtiöiden ja BWR:n useiden eri kumppanien sekä muiden kolmansien osapuolten sivustoja), eivät ole BWI:n hallinnassa eikä BWI ole vastuussa näiden linkitettyjen sivustojen (tai minkään linkitetyllä sivustolla olevan linkin) tietosuojakäytännöistä tai sisällöistä. BWI tarjoaa näitä linkkejä vain käytön helpottamiseksi, ja linkin sisällyttäminen BWI:n sivustoon ei tarkoita sitä, että BWI tai BWI:n tytäryhtiöt suosittelevat linkitetyn sivuston käyttöä. Jos päätät käyttää mitä tahansa tälle sivustolle linkitettyä ulkopuolista sivustoa, teet sen täysin omalla vastuullasi ja suostuen noudattamaan kyseisten sivustojen käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöjä. Jos annat mitään henkilötietojasi millään tällaisella ulkopuolisella sivustolla, henkilötietojasi käsitellään ja käytetään kyseessä olevan ulkopuolisen sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti.

TURVALLISUUS

Henkilötietojesi turvallisuus on BWI:lle tärkeää, joten BWI on ottanut käyttöön useita tietoturvamenetelmiä, jotka suojaavat henkilötietojasi kohtuulliseksi katsottavalla tavalla luvattomalta käyttämiseltä, luovuttamiselta, muuttamiselta ja tuhoamiselta. BWI:n sinusta keräämät henkilötiedot tallennetaan joko BWI:n ja/tai BWI:n palveluntarjoajien toimesta, ja ne suojataan sekä fyysisillä että sähköisillä käytönvalvontamenetelmillä, palomuurilla ja muilla kohtuulliseksi katsottavilla tietoturvatoimenpiteillä. Edellä mainitut tietoturvamenetelmät eivät kuitenkaan pysty estämään kaikkia henkilötietojen häviämisiä, käyttöjä, väärinkäytöksiä ja muokkauksia. Lain vaatiessa BWI ilmoittaa sinulle henkilötietojesi kaikista sellaisista häviämisistä, käyttökerroista, väärinkäytöksiä ja muutoksista, jotka voivat vaikuttaa sinuun, jotta pystyt ryhtymään oikeuksiesi turvaamisen edellyttämiin toimenpiteisiin. BWI saattaa päättää ilmoittaa sinulle postitse, sähköpostitse tai puhelimitse lain niin salliessa.

Älä lähetä meille maksutietojasi tai arkaluontoisia tietoja sähköpostitse tai menetelmällä, joka ei ole tarkoitettu juuri siihen (esim. luottokortin numeron lähettäminen kommenttikentän kautta). Jos sinulla on syytä uskoa, että BWI:n ja sinun välinen tietoliikenne ei ole enää suojattu (esim. jos luulet, että jonkun BWI-tilisi tietosuoja on vaarantunut), sinun täytyy ilmoittaa meille välittömästi kyseisestä ongelmasta ottamalla yhteyttä BWI:n asiakaspalveluun tässä käytännössä myöhemmin kuvattavalla tavalla. Huomaa, että jos päätät ilmoittaa asiasta meille postitse, emme pysty reagoimaan oletettuun ongelmaan yhtä nopeasti.

Sinun valintasi

Voit valita aina itse, mitä henkilökohtaisia tietoja haluat (mahdollisesti) lähettää BWI:lle. Jos kuitenkin päätät olla lähettämättä meille tiettyjä tietoja, se voi vaikuttaa joihinkin käyttökokemuksiisi.  Emme esimerkiksi pysty vastaanottamaan varausta ilman nimeä, ja mikäli emme pysty luovuttamaan henkilötietojasi lisensoiduille hotelleille, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle kaikkia tai tiettyjä varaus- tai muita palveluita tai jäsenyysohjelmaan liittyviä etuja. Samalla tavoin, jos emme pysty luovuttamaan henkilötietojasi muille kolmansille osapuolille, kuten BWR-kumppaneille (esim. lentoyhtiöille, korttien myöntäjille ja muille kolmansille osapuolille), emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle kaikkia jäsenyysohjelman palveluita (esim. kanta-asiakasohjelman pisteiden saanti kumppaniyrityksiltä) tai edellä mainittujen palveluiden toimitus voi viivästyä. Pyrimme toteuttamaan pyyntösi niin pian kuin se on kohtuuden nimissä mahdollista.

Joillakin lainkäyttöalueilla voimassa olevat tietosuoja- ja muut lait edellyttävät BWI:tä hankkimaan käyttäjän suostumuksen, ennen kuin hänelle voidaan lähettää tietoja, joita hän ei ole erikseen pyytänyt. Joissakin tapauksissa suostumus voi olla epäsuora (esim. jos pyyntösi täyttäminen edellyttää yhteydenpitoa ja/tai jos olet vapaaehtoisesti antanut tietoja BWI:n käyttöön). Muissa tapauksissa saatamme joutua pyytämään suostumustasi erikseen (esim. jos kerättävät tiedot katsotaan paikallisten säädösten mukaan arkaluontoisiksi tiedoiksi).

Jos et halua, että BWI käyttää yhteystietojasi BWI:n tai kolmansien osapuolten tuotteiden tai palveluiden markkinointiin, voit kieltää minkä tahansa tai kaiken markkinointiviestinnän tai perua aiemman suostumuksesi ottamalla yhteyttä BWI:n asiakaspalveluun tämän käytännön Yhteydenottaminen-kohdan mukaisella tavalla. Jos olet saanut BWI:ltä sähköpostitse markkinointiviestejä etkä enää halua vastaanottaa tällaisia sähköposteja, voit estää niiden lähettämisen käyttämällä BWI:n lähettämässä sähköpostissa ollutta tilauksenperuutustoimintoa.  Huomaa, että kun perut BWI:n mainosviestien tilauksen, yhteystietojasi ei poisteta vaan ne merkitään ”estetyiksi”. Näin varmistetaan, että pyyntösi kirjautuu järjestelmään ja pysyy voimassa, ellet anna myöhemmin sitä kumoavaa suostumusta. 

Jos sinulla on BWR-tili, pyydämme että ilmoitat yhteydenpitoa koskevat valintasi BWR-ohjelmaan jäseneksi liittymisen yhteydessä. Voit muuttaa valintojasi milloin tahansa kirjautumalla omalle tilillesi.

Huomaa, että mikäli estät viestien lähettämisen edellä kuvatulla tavalla, BWI ei pysty poistamaan henkilötietojasi sellaisten lisensoitujen hotellien, sidosyhtiöiden tai muiden kolmansien osapuolten tietokannoista, joille henkilötietosi on jaettu jo aiemmin.

KÄYTTÖ, POISTO JA MUOKKAUS

BWI saattaa sallia sinun tarkastella tiettyjä henkilötietojasi BWI:n sivuston kautta tai jollain muulla verkkomenetelmällä. Henkilötietojesi tarkasteluun käytettävissä olevien verkkomenetelmien tiedot ovat yleensä nähtävissä BWI:n sivustolla tai tulosteissa, joihin kyseiset henkilötiedot kirjoitettiin ensimmäisellä kerralla.

Sovellettavasta laista riippuen sinulla saattaa olla oikeus pyytää BWI:llä hallussa olevien henkilötietojesi käyttämistä, poistamista tai muokkaamista, sekä tarvittaessa pyytää BWI:tä päivittämään niitä, mikäli uskot niiden olevan puutteellisia, epätarkkoja tai vanhentuneita.  Voit myös tiedustella BWI:ltä, onko sillä hallussaan sinua koskevia henkilötietoja.  Vaikka BWI pyrkiikin hyvässä uskossa vastaamaan pyyntöösi, BWI ei ehkä pysty antamaan, poistamaan tai muuttamaan henkilötietojasi kaikissa olosuhteissa.  BWI ei esimerkiksi pysty muuttamaan, antamaan tai poistamaan henkilötietojasi, mikäli siitä aiheutuisi kohtuuttomasti ylimääräistä työtä tai kustannuksia tai vaatisi BWI:tä muokkaamaan myös toista henkilöä koskevia tietoja.  Lisäksi sinulla saattaa sovellettavan lain nojalla olla joissain tapauksissa oikeus pyytää BWI:tä lopettamaan henkilötietojesi käyttäminen sen perusteella, että kyseiset henkilötiedot on hankittu laittomin keinoin tai niitä on käytetty lainvastaisesti.  BWI noudattaa tällaisia pyyntöjä sovellettavan lain mukaan ja lain määräämässä ajassa sekä saattaa lain salliessa veloittaa pyynnön toteuttamisesta aiheutuneita kustannuksia vastaavan maksun.

Edellä mainitut pyynnöt on esitettävä kirjallisina BWI:n asiakastukeen tällä lomakkeella (https://www.bestwestern.com/content/best-western/en_US/legal/privacy-form.html) .  Muista sisällyttää pyyntöön koko nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, mahdollinen BWR jäsennumerosi sekä päivämäärä ja sijainti viimeisestä majoituksestasi Best Western hotellissa. Käytämme näitä tietoja selvittäessämme onko BWI:llä hallussaan henkilötietojasi, ja jotta pystymme tarvittaessa ottamaan sinuun yhteyttä, mikäli tarvitsemme lisätietoja asian selvittämistä varten.

TIETOJEN SÄILYTYS JA MINIMOINTI

BWI kerää vain sellaisia henkilötietoja, joiden se uskoo olevan tarpeen käyttäjän BWI:ltä haluamien palveluiden tarjoamiseksi sekä varmistaakseen omat oikeutensa ja noudattaakseen omia velvoitteitaan tämän käytännön mukaisesti. BWI säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin se tarvitsee niitä siihen tarkoitukseen, mihin ne on kerätty, tai niin kauan kuin laki sallii.

ALAIKÄISTEN SIVUSTON KÄYTTÖÄ KOSKEVA HUOMAUTUS

Sivustoa ei ole tarkoitettu (sovellettavan lain mukaan määritetyille) alaikäisille, ja BWI pyytää, etteivät alaikäiset henkilöt anna henkilötietojaan sivuston kautta. Mikäli BWI saa tietää, että se on kerännyt tai saanut alle 13-vuotiaan alaikäisen henkilön henkilötietoja ilman tämän vanhemman suostumusta, BWI poistaa kyseiset tiedot. Mikäli uskot, että BWI:llä saattaa olla alle 13-vuotiaalta alaikäiseltä saatuja tai alle 13-vuotiaaseen alaikäiseen liittyviä tietoja, ota yhteyttä BWI:n asiakastukeen tämän käytännön Yhteydenottaminen-kohdan mukaisella tavalla.

EU:N JA YHDYSVALTAIN VÄLINEN SEKÄ SVEITSIN JA YHDYSVALTAIN VÄLINEN PRIVACY SHIELD -YKSITYISYYDENSUOJA

BWI noudattaa Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin välistä Privacy Shield -yksityisyydensuojaa sekä Yhdysvaltojen ja Sveitsin välistä Privacy Shield -yksityisyydensuojaa sillä tavoin kuin Yhdysvaltain kauppaministeriö on määrännyt Euroopan unionin jäsenmaissa ja Sveitsissä asuvien henkilötietojen keräämisestä, käyttämisestä ja säilyttämisestä. BWI on lähettänyt oman vaatimustenmukaisuusvakuutuksensa siitä, että se noudattaa Privacy Shield -yksityisyydensuojan ilmoituksia, valintoja, välittämistä, tietoturvaa, tietojen eheyttä, saatavuutta ja täytäntöönpanoa koskevia periaatteita. Osoitteessa http://www.privacyshield.gov on lisätietoja Privacy Shield -yksityisyydensuojaohjelmasta, ja siellä voi tarkastella myös BWI:n vaatimustenmukaisuusvakuutusta heti kun Yhdysvaltojen kauppaministeriö on hyväksynyt sen.  Huomaa, että jos BWI rikkoo Privacy Shield -yksityisyydensuojaa, Yhdysvaltojen liittovaltion kilpailuviranomainen (Federal Trade Commission) ja/tai Yhdysvaltojen kauppaministeriö saattavat ryhtyä tutkimaan rikkomusta.

Jos uskot, että BWI on käsitellyt henkilötietojasi Privacy Shield -yksityisyydensuojan periaatteiden vastaisesti, lähetä asiasta kirjallinen valitus BWI:n asiakastukeen. Kun BWI:n asiakastuki saa kirjallisen valituksen, asiakastuen edustaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii miten ja milloin valituksesi voidaan käsitellä. BWI on sitoutunut käsittelemään kaikki perustellut valitukset, jotka koskevat tätä käytäntöä ja Privacy Shield -yksityisyydensuojan periaatteita, ja pyrkii vilpittömästi selvittämään tällaiset valitukset keskustelemalla ja neuvottelemalla. Mikäli jotain Privacy Shield -yksityisyydensuojan periaatteita koskevaa valitusta ei saada selvitettyä, BWI on sitoutunut osallistumaan riippumattomaan JAMS EU Privacy Shield -riidanratkaisumenettelyyn. Jos et saa kohtuullisen ajan kuluessa kuittausta valituksesi vastaanottamisesta tai jos BWI ei käsittele valitustasi tyydyttävällä tavalla, voit katsoa lisätietoja ja/tai tehdä asiasta valituksen JAMS-ohjelman verkkosivuilta osoitteessa  https://jamsadr.com/file-an-eu-us-privacy-shield-or-safe-harbor-claim. Jos BWI ei tee päätöstä valituksessasi tai päätöstä ei tehdä JAMS-prosessissa, rajatuissa tapauksissa voi olla käytettävissä sitova välimiesmenettely ennen Privacy Shield -komitean käsittelyä, tai sinulla voi olla oikeus tehdä valitus paikalliseen tietosuojavirastoon.

TUOMIOVALTAA/TIETOJENSIIRTOA KOSKEVAT ASIAT

Sivusto ja BWI toimivat Yhdysvalloissa Yhdysvaltojen lainsäädännön mukaisesti, ja niiden BWI:n sivustolla kävijöiden, jotka antavat BWI:lle henkilötietojaan, sekä niiden henkilöiden, jotka muulla tavoin ilmaisevat suostuvansa vastaanottamaan BWI:ltä markkinointi- tai muita tietoja, tulisi olla tietoisia siitä, että Yhdysvaltojen lait saattavat poiketa käyttäjän asuinmaan lainsäädännöstä.  BWI ei esitä eikä takaa, että sivusto tai mikään sen osa vastaa minkään tietyn lainkäyttöalueen lakeja tai on käytettävissä kyseisellä lainkäyttöalueella. Sivuston käyttäjät käyttävät sitä omasta aloitteestaan ja omalla vastuullaan ja vastaavat siitä, että he noudattavat kaikkia paikallisia lakeja, sääntöjä ja määräyksiä. BWI voi rajoittaa sivuston käytettävyyttä, joko kokonaan tai osittain, minkä tahansa valitsemansa henkilön, maantieteellisen alueen tai lainkäyttöalueen kohdalla milloin tahansa ja täysin oman harkintansa mukaan. Jos käyttäjä lähettää henkilötietojaan BWI:lle, hän antaa luvan kyseisten henkilötietojen siirtämiselle sekä sille, että kyseiset henkilötiedot voidaan käsitellä muussa kuin hänen omassa asuinmaassaan; mukaan lukien maat, joissa tietosuojataso poikkeaa käyttäjän asuinmaasta, ja mukaan lukien Yhdysvallat, jossa BWI sijaitsee.  Lisäksi, mikäli BWI:n tarvitsee siirtää mitään henkilötietoja lisensoiduille hotelleille, sidosyhtiöille tai muille kolmansille osapuolille tämän käytännön ehtojen mukaisesti, käyttäjän tulee huomata, että kyseiset tahot saattavat tai eivät saata sijaita maissa, joiden katsotaan noudattavan EU:n ja Yhdysvaltain välistä Privacy Shield -yksityisyydensuojaa, Sveitsin ja Yhdysvaltain välistä Privacy Shield -yksityisyydensuojaa tai muita lakeja ”riittävällä” tavalla.

Kaliforniassa asuvat käyttäjät: Kalifornian tietosuojaoikeudet

Kalifornian Shine the Light -yksityisyydensuojalaki, siviililain pykälä 1798.83, edellyttää tiettyjä yrityksiä vastaamaan Kalifornian asukkaiden selvityspyyntöihin yrityksen käytännöistä luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksissa. Vaihtoehtoisesti yritykset voivat soveltaa käytäntöä, jonka mukaan asiakkaiden henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille näiden suoramarkkinointitarkoituksiin, mikäli asiakas on käyttänyt oikeuttaan kieltää edellä mainitun tietojen jakamisen. BWI soveltaa sellaista käytäntöä.  Käyttäjä voi kieltää tietojen jakamisen tai hankkia lisätietoja kaikista Kalifornian siviililain pykälän 1798.83 mukaisista oikeuksistaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen CustomerCare@bestwestern.com tai ottamalla yhteyttä BWI:n asiakastukeen jäljempänä olevan Yhteydenottaminen-kohdan mukaisella tavalla.  Huomaa, että tiettyjen palkintojen tarjoaminen edellyttää, että BWI:n täytyy jakaa tietojasi BWI:n tytäryhtiöiden, sidosyhtiöiden ja ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa.  Lisäksi, kun teet varauksen tai yövyt lisensoidussa hotellissa tai teet kyseisen toimen sidosyhtiön välityksellä, annat tietosi suoraan kyseiselle lisensoidulle hotellille tai sidosyhtiölle, eivätkä tämän kohdan rajoitukset koske BWI:tä kyseisten tietojen osalta.  Noudata ulkopuolisten palveluntarjoajien antamia ohjeita, jos et halua enää vastaanottaa heiltä viestejä. Jos olet estänyt viestien lähettämisen edellä kuvatulla tavalla ja aloitat sen jälkeen itse toimenpiteen, joka edellyttää BWI:tä jakamaan tietosi uudelleen kyseisen ulkopuolisen palveluntarjoajan kanssa, aiemmin tekemäsi viestien estovalinnat eivät ole voimassa. 

YHTEYDENOTTAMINEN

 

Jos sinulla on tätä käytäntöä koskevia kysymyksiä tai haluat päivittää tietojasi tai muokata yhteydenottovalintojasi, voit lähettää sähköpostia BWI:lle osoitteeseen CustomerCare@bestwestern.com, soittaa numeroon 0800 12010 tai kirjoittaa BWI:lle seuraavaan osoitteeseen:

Best Western International, Inc.
Customer Care Department
P.O. Box 10203
Phoenix, AZ 85064
Attn: Customer Care

Best Western International, Inc.
Unit 7 Citylink Business Park

Old Nass Road

Dublin 12

Ireland

Attn: Legal Department

(BWI:n edustaja EU-maissa)

Huomaa, että kaikki sähköpostiliikenne ei välttämättä ole suojattua, joten älä sisällytä maksutietoja tai arkaluontoisia tietoja BWI:lle lähettämiisi sähköpostiviesteihin.

KÄYTÄNTÖÖN TEHTÄVÄT MUUTOKSET

BWI pidättää itselleen oikeuden muuttaa, muokata tai täydentää tätä käytäntöä milloin tahansa. Tämän käytännön viimeisin muokkauspäivä näkyy sivun yläreunassa. Mikäli BWI tekee käytäntöön merkittäviä muutoksia, se ilmoittaa sivustollaan, että sen tietosuojakäytännöt ovat muuttuneet ja tarjoaa uuteen käytäntöön johtavan linkin.  Mikäli BWI tekee merkittäviä muutoksia siihen, miten se käyttää henkilötietojasi, BWI ilmoittaa siitä sinulle lähettämällä sähköpostia tilisi tiedoissa (mahdollisesti) määritettyyn sähköpostiosoitteeseen ja/tai ilmoittaa siitä sivustonsa etusivulla, ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden kieltäytyä uusista tai muuttuneista käyttötavoista. Kaikki käytäntöön tehtävät muutokset tulevat voimaan heti kun muutettu käytäntö on julkaistu BWI:n sivustolla. Mikäli jatkat sivuston käyttöä muutosten julkaisemisen jälkeen, sinun tulkitaan hyväksyneen muuttuneet ja voimaan tulleet ehdot.

Menu

 Finnish
Menu