Best Western Hotels
 • Minun Best Western Rewards
 • Tarkista varaus


Tule yrittäjälähtöisen hotelliketjun jäseneksi 

Best Western on kansainvälinen menestystarina. Sillä on jo yli 4000 jäsenhotellia ympäri maailmaa. Liittyessään Best Westerniin hotelli saa hyödynnettäväkseen organisaation myynti-, markkinointi- ja laatuohjelmat, mutta säilyttää silti yhä taloudellisen ja hallinnollisen itsenäisyytensä. 

 
BEST WESTERN       BEST WESTERN PLUS  BEST WESTERN PREMIER

Best Westernin kolme hotellivaihtoehtoa


Kolme hotellivaihtoehtoa - eri asiakasryhmien toiveisiin ja tarpeisiin.

BEST WESTERN PREMIER® -hotellit ovat Best Westernin lippulaivahotelleja. Hotellien tyylikäs design ja korkealuokkaiset palvelut asiakkaille jäävät yöpyjien mieleen. Kategorian hotelleista löytyy muun muassa nykyaikainen business center, lounge, ravintola sekä valikoima virkistäytymismahdollisuuksia, kuten spa tai kuntosali. 
BEST WESTERN PLUS® -hotelleille on ominaista pienten yksityiskohtien huomioon ottaminen osana kokonaisvaltaista palveluelämystä. Huoneiden viihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota samoin hotellin yleisiin tiloihin.
BEST WESTERN® -hotellit muodostavat ketjun kivijalan tarjoten sujuvan ja ystävällisen hotellielämyksen. Hintalaatusuhteeltaan kilpailukykyiset BEST WESTERN -hotellit tarjoavat hyvät peruspalvelut kuten maksuttoman Internet-yhteyden.

Hyödy verkostosta ja kilpailukykyisistä jäsenehdoista

Jäsenhotelleitamme yhdistävät ketjun kansainväliset laatu- ja palvelustandardit sekä markkinointi- ja myyntiohjelmat. Ketjujäsenyydestä huolimatta jokainen Best Western -hotelli säilyttää hallinnollisen ja taloudellisen itsenäisyytensä. Tmä näkyy muun muassa erilaisina ja erikokoisina hotelleina ja tekee meistä aidosti persoonallisen majoitusvaihtoehdon asiakkaillemme. Mikä parasta, Best Western -jäsenyys on sekä hinnaltaan että liittymisehdoiltaan markkinoiden kilpailukykyisimpiä! 

Best Western -hotellijäsenyyden edut:

 • Yrittäjäystävällinen sopimuskausi
 • Kilpailukykyisin jäsenhinnoittelu 

Best Western -hotelliketjun tuomat hyödyt sinulle:

 • Kansainvälisesti tunnettu hotellibrändi
 • Kansainvälinen myyntiverkosto; hotelli on mukana automaattisesti kansainvälisissä yrityssopimuksissa
  sekä myynnissä GDS-kanavissa (Amadeus, Galileo, Sabre) kuten myös Best Westernin omilla nettisivuilla
  ja myyntipalvelussa.
 • Monipuoliset työntekijäedut kuten majoitusetu kaikkiin Best Western -hotelleihin ympäri maailmaa
 • Hotellin kilpailukykyä sparraava laatuohjelma.

KYSY LISÄÄ - LIITY TÄNÄÄN

 • Hae jäsenyyttä ja lähetä sähköpostia osoitteeseen: bwfinland(at)bestwestern.com
 • Kerro viestissä hotellistasi ja liitä mukaan yhteystietosi sekä hotellisi kotisivujen osoite
  Löydät täältä toimistomme yhteystiedot

 

 

BW Premier Collection - Best Western “soft brandin” alle korkeatasoisia uniikki hotelleja

BW Premier Collection täydentää Best Westernin nykyistä hotellivalikoimaa. Kaikki ”soft brandin” alle kuuluvat hotellit ovat erittäin korkealuokkaisia hotelleja ja ne sijaitsevat keskeisellä paikalla suurkaupungin ytimessä tai korkeatasoisissa resort -kohteissa. Hotellien TripAdvisor -hotelliluokitus on aina vähintään 4 tähteä sekä AAA/CAA -hotelliluokitus (Pohjois-Amerikassa) vähintään 3 timanttia.

Katso BW Premier Collection esittelyvideo!

 

Trip Advisor for Best WesternKlikkaamallaTripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla näet, millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!