Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varaus


Persoonallisia Best Western -hotelleja on Suomessa aina etelästä pohjoiseen! Hotellit täyttävät kansainväliset majoitusstandardit. Rentoudu siis ja nauti matkastasi – jos kaipaat jotakin, voit aina kääntyä asiakaspalveluammattilaisemme puoleen.


Hotelliyöpymisen hinta vaihtelee meillä kysynnän mukaan – suosittelemme varaamaan huoneesi niin pian kuin tiedät matkastasi, jotta varmistat huoneen saatavuuden sekä edullisen hinnan! Maksuton varaus- ja asiakaspalvelunumeromme on 0800-12010 (suomenkieliset asiakaspalvelijamme vastaavat puheluihin ma-pe klo 9-17).

 

Tiesitkö, että Best Western -hotellit ovat majoittaneet miljoonia matkailijoita vuodesta 1946 asti?
Hotelliketjuumme kuuluu jo yli 4 000 hotellia ympäri maailman. Jokainen hotellimme laatutarkastetaan vuosittain.
Näin valitset tarpeisiisi sopivimman hotellin ketjumme laajasta valikoimasta:
- BEST WESTERN -hotellit tarjoavat laadukkaat peruspalvelut nimenomaan majoitusta kaipaavalle
- tyylikkäät BEST WESTERN PLUS -hotellit ovat palvelultaan BEST WESTERN -hotelleja kattavampia, mutta silti hintatasoltaan edullisia
- ylelliset BEST WESTERN PREMIER –hotellit ovat palvelutasoltaan monipuolisia ja huoneiden viihtyisyyteen ja yksityiskohtiin on kiinnitetty paljon huomiota; täällä lepää vaativinkin matkailija!

 

Trip Advisor for Best WesternKlikkaamallaTripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla näet, millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!