Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varaus


Best Western Rewards on Best Western -hotellien on oma kansainvälinen kanta-asiakasohjelma. Best Westernin kanta-asiakkaana voit vaihtaa keräämiäsi pisteitä mm. vapaayöpymisiin tai Travel Cardeihin. Travel Cardeilla voit maksaa käyttämiäsi palveluita Best Western -hotelleissa tai hotellien ravintoloissa. Best Western Rewards -jäsenyys on maksutonta.

Työntekijöiden yöpymiset kartuttavat yrityksen pistetiliä

Nyt myös yrityksillä on mahdollisuus hankkia Best Western Rewards -tili. Yrityksen työntekijöille tulee tällöin olla yritystiliin liitetyt jäsenkortit. Kun työntekijä yöpyy Best Western -hotellissa ja käyttää yrityskohtaista Best Western Rewards -korttia, kertyvät pisteet yöpymisestä yrityksen tilille.

Yrityskortin etuja ovat:

- pisteet kertyvät yritystilille (kun kaikki "höyläykset" ohjautuvat samalle tilille, pisteiden kertyminen on nopeaa)

- yritys voi päättää pisteiden käytöstä yrityksen hyväksi (esim. vapaaöiden hyödyntäminen henkilöstön motivoimiseksi tai yritysmatkustamiseen)

- Best Western Rewards -pisteitä voi kerryttää missä tahansa Best Western -hotellissa pisteisiin oikeuttavista yöpymisistä

- yritystiliin liitetyt Best Western Rewards -kortit ovat aina Platinum-tasoa, siksi tavallisten pisteiden lisäksi yritys saa jokaisesta yöpymisestä 10% lisää pisteitä.

- yritys voi seurata pistetilin kertymistä reaaliaikaisesti oman Best Western Rewards -profiilin kautta Internetissä

- Best Western Rewardsin asiakaspalvelutiimi auttaa mielellään pisteisiin liittyvissä kysymyksissä sekä tekee tarvittaessa myös majoitusvaraukset

- Best Western Rewards -jäsenyys on maksutonta (ei jäsenmaksuja) yrityksille.

Liittyminen yritys-Rewards-jäseneksi: ota yhteys bwfinland(at)bestwestern.com; anna tiliä hallinnoivan yhteyshenkilön yhteystiedot sekä listaus työntekijöistä liitettäväksi ohjelmaan ja osaksi yritystiliä.

Pisteitä voi hyödyntää myös lentomatkoihin

Muun muassa Lufthansan Miles & More -klubin ja SAS Eurobonuksen jäsenet voivat kartuttaa lentomailejaan Best Western -hotelleissa. Näytä jäsenkorttisi sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lentopisteiden kartuttaminen vaihtelee lentoyhtiöittäin. Katso Best Westernin lentoyhtiökumppanit.

Trip Advisor for Best WesternKlikkaamallaTripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla näet, millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!