• Etusivu
 • BWH Hotel Group Human Rights Policy Statement

Ihmisoikeudet ja niiden kunnioittaminen

BWH Hotel Group uskoo, että eettisesti kestävät liiketoiminmallit ovat ratkaisevan tärkeitä luottamuksen ja uskollisuuden rakentamisessa, jotka ovat liiketoiminnan menestyksen peruspilareita. BWH Hotel Groupin visio on inspiroida matkustajia ainutlaatuisten kokemusten kautta. Päämääränämme on tarjota korkealaatuisia palveluita sekä hotelleillemme että heidän vierailleen vastuullisesti ja rehellisesti, jotta brändiuskollisuus jatkaa vahvistumistaan.  Tämän vision saavuttamiseksi BWH Hotel Group on ottanut käyttöön seuraavat ydinarvot, jotka edellyttävät, että:

 • Toimimme rehellisesti ja vastuullisesti.
 • Teemme aina parhaamme
 • Toimimme  vastuullisesti
 • Toimimme  reilusti
 • Tarjoamme turvallisen ja terveellisen ympäristön niin asiakkaillemme kuin työtovereillemme.
 • Kohtelemme kaikkia arvokkaasti ja kunnioittavasti.
 • Noudatamme lakeja.
 • Työskentelemme globaalin yhteisömme hyväksi.
 • Noudatamme ihmisoikeuksia.
 • Olemme ympäristövastuullisia.

Näiden perusarvojen mukaisesti BWH Hotel Group tunnustaa ja kunnioittaa ihmisoikeuksien yleismaailmalliseen julistukseen sisältyviä standardeja ja pyrkii harjoittamaan liiketoimintaansa perusihmisoikeuksien mukaisesti. BWH Hotel Groupin ydinarvot, käytännöt, kulttuuri ja historia ilmentävät sitoutumista eettisiin liiketoimintatapoihin ja hyvään yrityskansalaisuuteen.

Lisäksi BWH Hotel Groupin hotellit ovat sopimusvelvollisia noudattamaan kaikkia soveltuvia lakeja ja BWH Hotel Groupin standardeja.

Työntekijän oikeuksien suojelu

BWH Hotel Group on sitoutunut puolustamaan työntekijöiden oikeuksia ja pyrkii tarjoamaan turvallisen ja terveellisen työpaikan.
BWH Hotel Group tukee kaikenlaisen pakkotyön, työhön liittyvän uhkailun tai kiristämisen poistamista. Se tukee työsyrjinnän poistamista sekä edistää ja omaksuu monimuotoisuutta toimintansa kaikilla osa-alueilla. BWH Hotel Group tekee työhön liittyviä päätöksiä, jotka perustuvat yksilölliseen pätevyyteen ja kykyyn suorittaa työn asettamat vaatimukset, riippumatta rodusta (mukaan lukien rotuun liittyvät hiukset ja hiustyylit), ihonväristä, uskonnosta, uskontunnustuksesta (mukaan lukien uskonnollinen pukeutuminen ja uskontoon liittyvä tyyli), kansallinen alkuperä, syntyperä, kansalaisuus, ikä, vamma, sukupuoli, sukupuoli-identiteetti tai sen ilmaisu, sukupuoli, seksuaalinen suuntautuminen, raskaustilanne, geneettinen perimä, veteraaniasema tai suoritettu palvelu virkapuvussa, siviilisääty tai mikä tahansa muu soveltuvan liittovaltion tahi osavaltion suojaama ominaisuus mukaanlukien maakunnan tai paikalliset lait.

Lasten oikeuksien suojelu

BWH Hotel Group tuomitsee kaikenlaisen lasten hyväksikäytön. BWH Hotel Group ei rekrytoi lapsityövoimaa ja tukee hyväksikäyttävän lapsityövoiman poistamista sekä lasten seksuaalisen hyväksikäytön rikosten estämiseksi ja rangaistamiseksi annettua lainsäädäntöä. BWH Hotel Group pyrkii lisäämään tietoisuutta tällaisesta hyväksikäytöstä, mukaan lukien jatkuva yhteistyö World Vision -järjestön kanssa, joka on sitoutunut torjumaan lasten hyväksikäyttöä, ja tekee yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa puuttuakseen kaikkiin hyväksikäyttötapauksiin, joista BWH Hotel Group tulee tietoiseksi.

BWH Hotel Group kunnioittaa perusihmisoikeuksia ja on omistautunut jatkamaan vuoropuhelua tässä lausunnossa esitetyistä periaatteista, kun toteutamme visiotamme ja perusarvojamme.

 

Menu

 Finnish
Menu