Syyskampanjaetusi: Aloita palkitseva matkasi: Kun yövyt 2 yötä, ansaitse 5000 bonuspistettä.

 

Rekisteröidy NYT ja valmistaudu lähtemään unohtumattomalle matkalle!

Best Western Rewards® -jäsenet, jotka yöpyvät 18. syyskuuta ja 20. marraskuuta 2023 välisenä aikana missä tahansa osallistuvassa Best Western® Hotels & Resorts -merkkisessä hotellissa Lähi-idässä tai Turkissa, voivat ansaita huikeat 5000 bonuspistettä jokaista kahta yötä kohden, jotka ovat joko erillisiä tai peräkkäisiä (rajoitus 4 kertaa 20 000 bonuspistettä).

Rekisteröidy NYT ja astu maailmaan, jossa matkasi on yhtä merkittävä kuin määränpääsi.

  • Huomaa, että BWR:n jäsenen on kirjauduttava tililleen ja rekisteröidyttävä siihen maahan, johon hän matkustaa, jotta hän voi saada kampanjan valitsemalleen matkalle.
  • Odota 7-10 työpäivää hyväksyttävän oleskelun jälkeen, jotta kampanjapisteet voidaan kirjata Best Western Rewards -tilillesi. Bonuspisteiden avulla ansaitset ilmaiset yöpymiset nopeammin.

 

Thank you for registering!

Start saving by booking online now!

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

Olet jo jäsen?

log-in

Liity jo tänään saadaksesi erikoistarjouksia
Error - Member Not Found
Member is not eligible for promo.
Liity Nyt
or

Et ole vielä jäsen?

Liity Nyt.

Liity ilmaiseen Rewards ohjelmaamme ja rekisteröidyt automaattisesti tähän kampanjaan 

Liity Nyt.

Syyskampanjaetusi: Bonuspisteitä kaikista 2 yön majoituksista. KOPIO INTLREWRUSH323-LASKEUTUMISSIVULLE

Syyskampanjaetusi: Bonuspisteitä kaikista 2 yön majoituksista. KOPIO INTLREWRUSH323-LASKEUTUMISSIVULLE

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

  

Ehdot ja edellytykset - 2023 Lähi-idän ja Turkin syyskampanja

Best Western Rewards® ("BWR") -jäsenet ("Rewards-jäsen(t)"), (a) jotka rekisteröityvät tähän kampanjaan osoitteessa bestwestern.com/rewardsrushmet tai muulla tavoin sallitulla tavalla (esim. minkä tahansa Best Western® -merkkisen hotellin vastaanotossa), (b) ansaitsevat 5 000 BWR-bonuspistettä ("bonuspisteet") jokaista kahta (2) hyväksyttävää yöpymistä* kohden Best Western -merkkisessä hotellissa Lähi-Idässä tai Turkissa syyskuun 18. syyskuuta 2023 ja marraskuun 20. marraskuuta 2023 välisenä aikana ("kampanja-aika"). Rewards-jäsen voi ansaita 5 000 bonuspistettä enintään neljä (4) kertaa kampanjajakson aikana. Tästä kampanjasta myönnettävien bonuspisteiden kokonaismäärä voi olla enintään 20 000 bonuspistettä Rewards-jäsentä kohden.

Kampanjaan rekisteröityminen ja BWR-jäsenyys vaaditaan ennen ensimmäistä kelpoisuusehdot täyttävää yöpymistä. Ennen kampanjaan rekisteröitymistä ja BWR-jäseneksi rekisteröitymistä/jäsenyyttä tehtyjä hyväksyttäviä yöpymisiä ei lasketa mukaan kampanjan vaatimusten täyttämiseen. BWR-ilmoittautuminen voidaan tehdä osoitteessa bestwesternrewards.fi.

Pidennyksiä, korvaavia tai korvaavia ohjelmia ei ole saatavilla. Kampanja ei ole siirrettävissä.  Kampanja ei ole voimassa minkään muun tarjouksen, kampanjan tai alennuksen kanssa.  Kampanja voidaan peruuttaa tai muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Kaikkia BWR-ohjelman sääntöjä sovelletaan. Käy osoitteessa bestwesternrewards.fi tutustumassa BWR-ohjelman täydellisiin ehtoihin. Bonuspisteiden kirjaamiseen on varattava 2 viikkoa hyväksyttävän oleskelun jälkeen.

* Tässä kampanjassa "hyväksyttävä yöpyminen" määritellään vähintään yhdeksi yöksi missä tahansa Best Western -merkkisessä hotellissa Lähi-idässä tai Turkissa BWR-peruspisteiden keräämiseen oikeuttavalla hinnalla, lukuun ottamatta yöpymisiä, jotka on varattu online-matkatoimiston kautta, varattu matkanjärjestäjän kautta tai varattu erityisellä alennushinnalla (katso BWR-ohjelman säännöt saadaksesi lisätietoja kelpoisuusehdoista). Kampanja-aikana tapahtuvien kampanja yöpymisten on oltava päättyneet viimeistään 20. marraskuuta 2023, jotta ne voidaan laskea mukaan kampanjaan.

Jokainen Best Western® -merkkinen hotelli on itsenäisesti omistettu ja operoitu. Best Western ja Best Western -merkit ovat Best Western International, Inc:n palvelumerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. ©2023 Best Western International, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

 

Menu

 Finnish
Menu