Best Western Travel Card 

Best Western Travel Card® on monipuolinen lahja- ja arvokortti, joka käy maksuvälineenä kaikissa hotelleissamme. Se on kätevä myös perheen tai matkaseurueen yhteiskäytössä, sillä samaa korttia voi käyttää maksuvälineenä useampikin henkilö. Travel Card on myös loistava lahjaidea, sillä se ilahduttaa varmasti saajaansa olipa kyse syntymäpäivistä tai muusta muistamisesta.

Lahjakortin arvo 

Pienin Best Western Travel Cardille ladattava arvo on 25 euroa, suurin 1000 euroa – ladattava summa voi myös olla mikä tahansa 25 ja 1000 euron väliltä. Eurojen lisäksi kortille voi ladata seuraavia valuuttoja USD, CAD (Kanada), AUD (Australia), GBP, CHF sekä NOK, DKK ja SEK. Tilaa Best WesternTravel Card osoitteesta www.travelcard.bestwestern.com   

Travel Card yrityskäyttöön

Best Western Travel Card soveltuu kannustepalkinnoksi sekä yrityskortiksi liikematkustukseen pk-yrityksille. Valuutta Travel Cardilla voi maksaa mitä tahansa hotellin sallimia palveluja. Best Western Travel Cardilla maksetuista yöpymisistä voi myös kartuttaa Best Western Rewards -pisteitä, mikäli majoitus oikeuttaa Rewards-pisteisiin.

 

Menu

 Finnish
Menu