Kukkivat palkinnot: Sukella kevääseen tuplapisteillä jokaisesta oleskelusta! 

 

Älä missaa tilaisuutta kukkia Best Westernin kanssa tänä keväänä! Halusitpa sitten tutustua Euroopan sykkiviin kaupunkeihin, Afrikan villiin luontoon tai Lähi-idän eksoottisiin kohteisiin, sukella kevääseen ja ansaitse tuplapisteitä jokaisesta yöpymisestä missä tahansa Best Western Hotels and Resorts® -merkkisessä hotellissa.

Rekisteröidy ennen majoittumista ja nauti värikkään vuodenajan hienoimmista puolista, tee lomastasi unohtumaton Best Western Rewards®:n avulla. Yövy 5. helmikuuta ja 5. toukokuuta 2024 välisenä aikana missä tahansa Best Western® Hotels & Resorts -merkkisessä hotellissa Irlannissa, Afrikassa, Espanjassa, Israelissa, Kazakstanissa, Georgiassa, Ukrainassa, Puolassa, Suomessa, Portugalissa, Alankomaissa, Belgiassa tai Liettuassa ja vapauta rajattomasti kaksinkertaisia palkintopisteitä.

  • Huomaa, että BWR-jäsenten on kirjauduttava tililleen ja rekisteröidyttävä siihen maahan, johon he matkustavat, jotta he voivat saada kampanjan valitsemalleen majoitukselle.
  • Odota 7-10 arkipäivää hyväksyttävän oleskelun jälkeen, jotta kampanjapisteet kirjautuvat Best Western Rewards -tilillesi. Bonuspisteiden avulla ansaitset ilmaiset yöpymiset nopeammin.

 

Thank you for registering!

Start saving by booking online now!

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

Olet jo jäsen?

log-in

Liity jo tänään saadaksesi erikoistarjouksia
Error - Member Not Found
Member is not eligible for promo.
Liity Nyt
or

Et ole vielä jäsen?

Liity Nyt.

Liity ilmaiseen Rewards ohjelmaamme ja rekisteröidyt automaattisesti tähän kampanjaan 

Liity Nyt.

Yövy 3 yötä ja saat 100 dollarin Best Western®-lahjakortin.

Confirmation registered promotion message

Confirmation registered message
Confirmation registered button

Yövy 3 yötä ja saat 100 dollarin Best Western®-lahjakortin.

promotion message

registered message
ROGISTER NOW
There was an error while trying to register for this promotion. Please try again later.

 

Ehdot ja edellytykset

2024 INTL Reward Rush 1 Promotion 

Unlimited Double Points 

Terms and Conditions 

Best Western Rewards® ("BWR®") -jäsenet ("Rewards-jäsen(t)"), jotka (a) rekisteröityvät kampanjaan. bestwestern.com-sivustolla tai muulla tavoin sallitulla tavalla (esim. minkä tahansa Best Western® -tuotemerkin vastaanotossa). hotellissa) ja (b) suorittavat kelpoisuusehdot täyttävän yöpymisen* 5. helmikuuta 2024 ja 5. toukokuuta 2024 välisenä aikana ("kampanja"). ajanjakso") missä tahansa Best Western -merkkisessä hotellissa Irlannissa, Afrikassa, Georgiassa, Ukrainassa, Kazakstanissa, Israelissa, Portugalissa, Espanjassa, Alankomaissa, Belgiassa, Puolassa, Suomessa ja Liettuassa, ansaitset kaksinkertaiset BWR-bonuspisteet jokaisesta hyväksyttävästä oleskelusta.

Kukin Rewards-jäsen voi ansaita kaksinkertaisia BWR-pisteitä kampanja-aikana ilman rajoituksia. Kampanjaan rekisteröityminen ja BWR-jäsenyys vaaditaan ennen kampanjan alkamista. Ensimmäistä hyväksyttävää oleskelua. Ennen kampanjaan rekisteröitymistä ja BWR-jäseneksi rekisteröitymistä/jäsenyyttä tehtyjä tukikelpoisia yöpymisiä ei lasketa mukaan kampanjan vaatimusten täyttämiseen. BWR-ilmoittautuminen voidaan tehdä osoitteessa bestwesternrewards.com. Rewards-jäsenten ansaintaetusi on asetettava pisteiksi, jotta voit ansaita rajattomasti tuplapisteitä kampanja-aikana tehdyistä tukikelpoisista yöpymisistä.

 Kampanja ei ole voimassa minkään muun tarjouksen, kampanjan tai alennuksen kanssa. Pidennyksiä, korvauksia tai vaihtoja ei ole saatavilla. Kampanja ei ole siirrettävissä. Kampanja voidaan peruuttaa tai muuttaa.ilman ennakkoilmoitusta. Kaikkia BWR-ohjelman sääntöjä sovelletaan. Käy osoitteessa bestwesternrewards.com saadaksesi koko ohjelman. ehdot ja edellytykset. Odota noin 7-10 arkipäivää tukikelpoisen oleskelun jälkeen, jotta voit saada kampanjapisteiden kirjautumiseen.

*Tässä kampanjassa "hyväksyttävällä oleskelulla" tarkoitetaan yhtä tai useampaa peräkkäistä oleskelua. yöpyminen samassa Best Western -merkkisessä hotellissa pisteiden keräämiseen oikeuttavalla hinnalla, lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia. Online-matkatoimiston kautta varattua yöpymistä, matkanjärjestäjän kautta varattua yöpymistä ja yöpymistä. joka on varattu erityiseen alennettuun hintaan (katso BWR-ohjelman säännöt ja lisätietoja kelpoisuusehdoista osoitteessa bestwesternrewards.com). Useat sisään- ja uloskirjautumiset samassa majoituspaikassa, kun uloskirjautumisen ja sisäänkirjautumisen välillä on alle 24 tuntia, lasketaan vain yhdeksi tukikelpoiseksi oleskeluksi. Kampanja-aikana tapahtuvien tukikelpoisten yöpymisten on oltava päättyneet viimeistään 5. toukokuuta 2024, jotta ne voidaan laskea mukaan kampanjaan.

Jokainen Best Western® -merkkinen hotelli on itsenäisesti omistettu ja hoidettu. Best Western ja Best Western -merkit ovat Best Western International, Inc:n palvelumerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä ©2024 Best Western International, Inc. Western International, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Menu

 Finnish
Menu