Discover Best Western

SOPIVA HOTELLI JOKAISELLE MATKALLE

Matkan luonne vaikuttaa olennaisesti siihen, millaista hotellia kaipaa ja millaisia palveluja siltä toivoo. Best Westernin laajasta hotellivalikoimasta löydät runsaasti hyviä vaihtoehtoja – olitpa suuntaamassa työmatkalle, perhelomalle tai etsimässä hotellia hääpäivääsi varten. Valitse sopiva Best Western -hotelli matkasi tarkoituksen mukaan!


Katso Best Western hotellitarjoukset. ja tutustu Best Western Rewards kanta-asiakkuuteen. Katso myös onko lentoyhtiösi yksi yhteistyökumppaneistamme - ja voitko kartuttaa lentomaileja jo seuraavan hotellivierailusi aikana!

BEST WESTERN® - hotellit 

Hinta-laatusuhteeltaan kiiteltyjen hotellien ilmapiiri on rennon mutkaton ja peruspalveluvalikoima vastaa monien matkailijoiden tarpeita ja budjettia. Katso kaikki Best Western -hotellit Suomessa.

BEST WESTERN PLUS® - hotellit

Sopii sinulle, joka toivot hotelliltasi hiukan enemmän, mutta haluat, että yöpymisen hintalappu on yhä kohdallaan. BEST WESTERN PLUS ® -hotellien viihtyisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja hotellit läpikäyvät ketjun laatutarkastuksen lisäksi erityisen designer-tarkastuksen.

BEST WESTERN PREMIER® - hotellit

Premier-hotellit ovat ketjun lippulaivahotelleja, joilla on erityinen joko designiinsa tai historiaansa liittyvä tarina kerrottavanaan. BEST WESTERN PREMIER ® -hotelleissa yksityiskohdat täydentävät kokonaisuuden ja hotellien palveluvalikoima on monipuolinen. 

 

Menu

 Finnish
Menu