Best Western Hotels
  • Minun Best Western Rewards
  • Tarkista varaus


STATUS MATCH...NO CATCH®

Status Match... No Catch® -ohjelmassa yhdistämme nykyisen, toisessa hotelliketjussa saavuttamasi kanta-asiakkuustason Best Westernin Rewards -kanta-asiakasohjelman vastaavaan tasoon VELOITUKSETTA.

 

bg-business-advantage

Best Westernin Status Match -ohjelma mahdollistaa kivuttoman klubivaihdon; jatkat meillä vastaavalla jäsentasolla kuin mitä olet nykyisessä kanta-asiakasklubissasi saavuttanut. Lähetä kanta-asiakaspalveluumme Best Western Rewards hakemus ja kopio nykyisestä jäsenkortistasi/jäsentiliotteesi tai soita maksuttomaan palvelunumeroomme 0800 12010. Rewards-jäsenyys on maksutonta!

Status Match –ohjelman säännöt ja ehdot

Best Western tarjoaa mahdollisuuden siirtyä Best Western Rewards -kanta-asiakkaaksi siten, että uuden jäsenen jäsentaso pysyy vastaavana kuin aiemmassa jäsenklubissa. Status Match -ohjelmaan liittymiseksi asiakkaan on otettava yhteyttä Best Western Rewards -kanta-asiakaspalveluun joko soittamalla asiakaspalvelunumeroon 0800-12010, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai lähettämällä faksin numeroon +39 02 2901 3057. Asiakkaan on lähetettävä kopio joko nykyisen klubin jäsentiliotteesta tai jäsenkortista. Best Western Rewards -tiimi päättää nykyistä jäsentasoa vastaavasta jäsentasosta yöpymismäärän perusteella.

Jäsentasot ja jäsenkortti 

Best Western Rewards ® kanta-asiakasohjelman jäsentasot ovat Gold Elite (vähintään 10 pisteisiin oikeuttavaa yöpymistä kalenterivuoden aikana), Platinum Elite (vähintään 15 pisteisiin oikeuttavaa yöpymistä yhden kalenterivuoden aikana) ja Diamond Elite (vähintään 30 pisteisiin oikeuttavaa yöpymistä yhden kalenterivuoden aikana).

Status Matchin kautta liitetty jäsen saa jäsenkorttinsa 2-3 viikon päästä liittämisestä. Lisäksi jäsen saa vahvistuksen Status Matchista kirjeellä tai sähköpostilla. Jäsen voi esittää tämän kirjeen hotellissa todisteena jäsenyydestä siihen asti, kunnes saa varsinaisen jäsenkortin. Status Matchissa jäsen siirtyy nykyistä jäsenyyttään vastaavalle Best Western Rewardsin jäsentasolle.

Pisteitä ei matchata. Näiden ehtojen ja sääntöjen lisäksi jäsenen tulee tutustua myös Best Western Rewards ® -kanta-asiakasohjelman ehtoihin ja sääntöihin. Status Matchiä ei voi yhdistää Best Westernin muihin tarjouksiin tai kampanjoihin. Best Western pidättää oikeuden muuttaa Status Matchin sääntöjä ja ehtoja sekä lopettaa ohjelman ilman erillistä ilmoitusta asiasta. Kaikki Best Western -hotellit ovat yrittäjävetoisia yksiköitä. Best Western ja the Best Western ovat Best Western International Incin rekisteröimiä palvelubrandejä.

 

Trip Advisor for Best WesternKlikkaamallaTripadvisor-logoa hotelliesittelysivulla näet, millaista palautetta hotelli on saanut maailman suosituimmassa matkailuyhteisössä!